CX750 cızırtı sorunu

• Konuyu başlatan CODEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.879

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Cızırtı sorunu var sanırsam. Ve ürünü alalı 1 ay olmadı. Video da budur. Sanırsam kutusu falan her şey mevcut iade alırlar mı? Bıktım bu sesten sadece benchmarktan değil yüksek fps alıyorum oyunlardan ondan dolayıda ses cıkarıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın babamı ikna etmem lazım aksi takdirde unity i oynıyamam bu şekilde.

CX750 modellerinin %80'i cızırtılı. Eğer siz de böyle bir soruna yakalandıysanız, servise yollayın.
Gerçi arkadaşım da yollamıştı, ürün değiştirildi deyip bir cızırtılı daha geldi.

Yani diyorsunuzki bildiğiniz kazıklandık ama çok kötü bir ses arkadaşlar. Şeytan diyorki git parçala şu poweri pcyi de açma hiç kullanma eskisin. Acayip sinirliyim hemde çok!

Yani diyorsunuzki bildiğiniz kazıklandık ama çok kötü bir ses arkadaşlar. Şeytan diyorki git parçala şu poweri pcyi de açma hiç kullanma eskisin. Acayip sinirliyim hemde çok!
Tamam kardeş sakin ol. Umarım en yakın zamanda doğru düzgün bir psu' ya kavuşursun.

Uzun lafın kısası CX serilerinde olan bir durum yapacak bişeyimiz yok Onun yerine Cooler Master alın kafanız rahat etsin derim.

Cougar CMX 1000 w Aldım hiç bir ses bile yok. kaliteli marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…