İyi günler CyanogenMod 10.1 yüklüyordum daha öncede yükledim ama nasıl becerdim bilmiyorum sd kart yerine telefonun hafızasına atıp kurulumu ordan yaptım teleon açılmıyor. Düzelli olarak titriyor belli aralıklarda. Orjinal roomu yükleyim dedim bu seferde aynı sorun ve sürekli yeniden açılma var ne yapmalıyım ?
Korkmana gerek yok çünkü bende tablete root yapıyım derken kabloyu çıkardım yarıda kesildi ve gerisini sen düşün sana tavsiyem eğer yapabiliyorsan sanırım orta ve azaltma tuşuna sornra ise ses arttırma tuşuna basınca bir menü geliyordu ve orda factory reset vardı onu dene olmazsa cahhe ve dalvik veriyi sil veya telefonu odin moduna al ve stock rom yükle o zaman düzelir.
Sen aslinda hic birsey yapmamissin telefonun pilini anahtarla kivilcim yap sorun pil bende ayni sorunla karsilastim sorun pil pil tasini duzelt acilicak
yardimci olduysam sevinirim