CyanogenMod şarj neden çok yiyiyor ?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, canım CM kurası çekti. Lakin S3' Snapshost M12 kuracağım şarj çok yiyiyordu, CM bunu için hangi sürümü kurayım.
NOT: Daha önce hiç M12 kurmadım, ve kursam mı?

Yardım edin, lütfen.

S3 CM11 kullanıyorum. Şarjın çok gitmesinin nedeni telefonun tam kapasite çalışması. Samsung altyapısında power save mevcut. Genellikle powersave aktif kullanım mevcut halkımızda. Fakat, powersave off halde iken yine batarya koruma aktif bir nebze. CM tamamen performans üzerine yoğunlaştığı için batarya ömrü kısalıyor. Fakaaat çözümü de mevcut. CM üzerinden performans menüsünü aktif hale getirin daha sonra oradan max. işlemci hızını düşürürseniz Samsung Power Save modunun yaptığı yapmış olacaksınız. Hızdan biraz taviz verip bataryadan çok kazanabilirsiniz. Şahsen işlemci hızını yarı yarıya düşürdüm bataryadan memnunum 3 yıllık cihazımda. Oyun oynarken işlemciyi yükseltirsiniz CM özgürlüğü sizin elinize veriyor. Androidi bu yüzden seviyorum.

Şimdi, CM 11 kurulu ama ne? Snapshot mu ne? Öyle sürümler varya hocam. Birde CM 12 ne zaman snapshot olur birde CM 11 ne zaman stabil olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…