irreproachable
Hectopat
Daha fazla
Aynı parçaları Akakçe'den toplamak saçmalık olduğu için normal.
Siteye girdiğimde hiçbir şey anlamadım. Ne kadar tutuyor sistem?
Bu sistem daha mantıklı:
Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
sanırım bi bende sıkıntı yok neyse fikir için sağol ama yanlıs analdın herhalde 600 tl daha karlı sistem600 TL altındaysa Akakçe'den topla o zaman, bazı parçaları yükseltme fırsatın olur. Bu arada site kafayı yemiş, her şey iç içe ve sistemin fiyatını göremedim.
GameGaraj PSU'su kalitelidir. Kaliteli bir markaya yaptırıyor. (Markanın adını unuttum.) Kasanın hava akışı iyi. Attığım sistemde işlemci daha iyi.SSD 240 GB bir de ekran kartı ASUS TUF serisi burada INNO'da iyi ama bir de ek olarak kasa GameGaraj PSU ne kadar iyidir bilmiyorum.
Aigo diye hatırlıyorum.Kaliteli bir markaya yaptırıyor.
GameGaraj PSU'su kalitelidir. Kaliteli bir markaya yaptırıyor. (Markanın adını unuttum.) Kasanın hava akışı iyi. Attığım sistemde işlemci daha iyi.
Bu sistemi tavsiye ederim. OC yapılmayacaksa alabileceğiniz en iyi sistem. 4465 TL tutuyor.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com Intel İ3-10100f 3.6ghz 4.3 Ghz 6mb Lga1200p Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel İ3-10100f 3.6ghz 4.3 Ghz 6mb Lga1200p arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus Prıme H410m-f Ddr4 2933/2133 Mhz Matx 1200p Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Prıme H410m-f Ddr4 2933/2133 Mhz Matx 1200p arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Adata DDR4 8GB 3200MHz XPG GAMMIX D10 DUAL RED Ram(AX4U32008G16A-SR30) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Aigo diye hatırlıyorum.
Bu sistem daha mantıklı:
Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com