Musab Nergiz Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Serin tutabileceksen al diyorsun yani.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #12 Musab Nergiz dedi: Serin tutabileceksen al diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Aynen fan takacaksın oda da cok yanmazsa o ekran karti cok isinan bir kart degil. YouTube'dan degerlere bakayim bir ASUS'un bulursam soylerim.
Musab Nergiz dedi: Serin tutabileceksen al diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Aynen fan takacaksın oda da cok yanmazsa o ekran karti cok isinan bir kart degil. YouTube'dan degerlere bakayim bir ASUS'un bulursam soylerim.
Musab Nergiz Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 reis şimdi baktımda bir tane egzoz fanı var kasanın
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #14 Musab Nergiz dedi: reis şimdi baktımda bir tane egzoz fanı var kasanın Genişletmek için tıkla... He iyi ozmn önlerde yok ozmn knk 70 kusur gordum bi videoda 74 dereceydi crysisde cyberpunkda 68 gordum
Musab Nergiz dedi: reis şimdi baktımda bir tane egzoz fanı var kasanın Genişletmek için tıkla... He iyi ozmn önlerde yok ozmn knk 70 kusur gordum bi videoda 74 dereceydi crysisde cyberpunkda 68 gordum
Musab Nergiz Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #15 Berkant29 dedi: He, iyi o zaman. Önlerde yok o zaman. 70 küsur gordum, bir videoda 74 dereceydi Crysis'te. Cyberpunk'ta 68 gordum. Genişletmek için tıkla... Baktım da şimdi çok ısınıyor ve sesli çalışıyor diyorlar. Yani pek ısınamadım bu kasaya. Hem kasaya hem de ekran kartına.
Berkant29 dedi: He, iyi o zaman. Önlerde yok o zaman. 70 küsur gordum, bir videoda 74 dereceydi Crysis'te. Cyberpunk'ta 68 gordum. Genişletmek için tıkla... Baktım da şimdi çok ısınıyor ve sesli çalışıyor diyorlar. Yani pek ısınamadım bu kasaya. Hem kasaya hem de ekran kartına.