S Salih_3456 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 58 5 Ekim 2020 #1 CYBER-1650S / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650S 4GB / 8GB RAM / 512GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bu sistem iyi mi arkadaslar ETS 2 veya asetta Corsa gibi oyunlari sıkıntısız oynatır mı cok anlamiyorum. Tavsiye ettiginiz bir sistem var mı ya da beklemeli miyim 1 birkaç ay bilmiyorum. Simdiden tesekkurler.
CYBER-1650S / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650S 4GB / 8GB RAM / 512GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Bu sistem iyi mi arkadaslar ETS 2 veya asetta Corsa gibi oyunlari sıkıntısız oynatır mı cok anlamiyorum. Tavsiye ettiginiz bir sistem var mı ya da beklemeli miyim 1 birkaç ay bilmiyorum. Simdiden tesekkurler.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ekim 2020 #2 Kasasının hava akışının kötü olması dışında bir sıkıntısı yok. Daha iyisi toplanamaz.
S Salih_3456 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 58 5 Ekim 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Kasasının hava akışının kötü olması dışında bir sıkıntısı yok. Daha iyisi toplanamaz. Genişletmek için tıkla... Ileri de sıkıntı cikarmaz degilmi bir de site guvenilir mi?
Kayseri Mantısı dedi: Kasasının hava akışının kötü olması dışında bir sıkıntısı yok. Daha iyisi toplanamaz. Genişletmek için tıkla... Ileri de sıkıntı cikarmaz degilmi bir de site guvenilir mi?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ekim 2020 #4 Site güvenilir. Ayrıca diğer sitelere göre daha hızlı kargoluyorlar.
S Salih_3456 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 58 5 Ekim 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Site güvenilir. Ayrıca diğer sitelere göre daha hızlı kargoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bir soru daha soracağım kusura bakmayin bu sistem baya goturur beni degilmi ileride ariza falan vermez tam emin olmak istiyorum Ayrica bende AOC E2043FS VGA girisli bunu HDMI donusturme diye bir şey var oyle yapsam olur mu yoksa yeni monitörmu alayim.
Kayseri Mantısı dedi: Site güvenilir. Ayrıca diğer sitelere göre daha hızlı kargoluyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bir soru daha soracağım kusura bakmayin bu sistem baya goturur beni degilmi ileride ariza falan vermez tam emin olmak istiyorum Ayrica bende AOC E2043FS VGA girisli bunu HDMI donusturme diye bir şey var oyle yapsam olur mu yoksa yeni monitörmu alayim.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ekim 2020 #6 Arıza vermeyeceğinin garantisini veremem ben. Arıza verirse sistemi yollarsınız garantiye onlar halleder. Şu ürüne bakabilirsiniz. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Arıza vermeyeceğinin garantisini veremem ben. Arıza verirse sistemi yollarsınız garantiye onlar halleder. Şu ürüne bakabilirsiniz. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
S Salih_3456 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 58 5 Ekim 2020 #7 Cok. Kayseri Mantısı dedi: Arıza vermeyeceğinin garantisini veremem ben. Arıza verirse sistemi yollarsınız garantiye onlar halleder. Şu ürüne bakabilirsiniz? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler sağ olun yarin siparis edeceğim tekrardan tesekkur ederim.
Cok. Kayseri Mantısı dedi: Arıza vermeyeceğinin garantisini veremem ben. Arıza verirse sistemi yollarsınız garantiye onlar halleder. Şu ürüne bakabilirsiniz? Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler sağ olun yarin siparis edeceğim tekrardan tesekkur ederim.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #8 Asus tuf serisi ekran kartlarında genel ısınma sorunu vardı. Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. bence ekran kartını değiştirin
Asus tuf serisi ekran kartlarında genel ısınma sorunu vardı. Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. bence ekran kartını değiştirin
S Salih_3456 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 58 5 Ekim 2020 #9 Ömerrrrrr dedi: ASUS TUF serisi ekran kartlarında genel ısınma sorunu vardı. Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. Bence ekran kartını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Degistirme secenegi yok ustam olsa yapardim sağ olun inşallah bir sıkıntı cıkmaz.
Ömerrrrrr dedi: ASUS TUF serisi ekran kartlarında genel ısınma sorunu vardı. Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. Bence ekran kartını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Degistirme secenegi yok ustam olsa yapardim sağ olun inşallah bir sıkıntı cıkmaz.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ekim 2020 #10 Ömerrrrrr dedi: Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. Genişletmek için tıkla... Ezberden konuşmayın. Bu model yenilenmiş olan model. Bu fotoğraflarda görebileceğiniz gibi ısı borusu var. 366490 dedi: Seri yenilendi, bazıları eski haliyle satılırken bazıları yeni halleriyle satılıyor, 1650 Super ve 1660 Super de yenilenmiş halleri ile satılıyor. GTX 1660S Eki Görüntüle 688929 GTX 1660 Eki Görüntüle 688930 Genişletmek için tıkla...
Ömerrrrrr dedi: Evo modeli değilse o sorunlu seriye aittir. Genişletmek için tıkla... Ezberden konuşmayın. Bu model yenilenmiş olan model. Bu fotoğraflarda görebileceğiniz gibi ısı borusu var. 366490 dedi: Seri yenilendi, bazıları eski haliyle satılırken bazıları yeni halleriyle satılıyor, 1650 Super ve 1660 Super de yenilenmiş halleri ile satılıyor. GTX 1660S Eki Görüntüle 688929 GTX 1660 Eki Görüntüle 688930 Genişletmek için tıkla...