CYBER-1660 nasıldır?

254052

Hectopat
Dün almayı planladığım kasaya 500 TL zam geldi, bu kasayada zam gelmeden almak istiyorum, nasıldır? Mecbur SSD eklemesi yapacağım. Ana başlıkta 16 GB RAM yazıyor, tekanka özelliklerde 8 GB RAM yazıyor onu anlayamadım. Yardım için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kronik sorunlu.
RAM 8 üstelik tek kanal.
Kasa ve PSU'da iyi değil ben almazdım.

Okuma yazma hızı ve sağlığı düşüyor internete marka modelini yazıp forumlara bakarsanız demek istediğimi anlarsın.
Ben zaten aynı model RAM'den ve 500 GB m2 SSD satın aldım Hepsiburada'dan. Yani ram 16, ssd 500+240 olacak. PSU'nun kusuru nedir?

Ben zaten aynı model RAM'den ve 500 GB M.2 SSD satın aldım Hepsiburada'dan. Yani RAM 16, SSD 500+240 olacak. PSU'nun kusuru nedir?

Markanın ürün hakkında özellikle PSU'ları hakkında global test raporunu herkese açık şekilde yayınlanmamis olması korumaları hakkında herhangi bir bilgi olmaması ayrıca o kasayı forumda kullanan vardı pek memnun değildi.

Bütçemin yettiği buydu açıkçası, biraz zaman sonra yeni bir PSU alırım. Biraz daha beklesem bu kasa bile 8K'yı geçecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…