CYBER-3600 alınır mı?

Arkadaşlar arada bırakıyorsunuz beni kesin bir şey söyleyemez misiniz?

Kesin bir şey söyleyeyim. Birisinin ekran kartının soğutması daha iyi diğerinin kötü diğerinin işlemcisi daha iyi diğerinin PSU'su daha iyi ve kasası bana soracak olursan cyber 3600 al işlemciyi arttırarak diğer parçaları kasmak hiç mantıklı değil zaten R5 3600 onu çok rahat besler.

İlerleyen zamanda RTX'li sisteme geçebilir mi bu anakart ve işlemci? Geleceğe pay bırakmak istiyorum biraz.

İlerleyen zamanda RTX'li sisteme geçebilir mi bu anakart ve işlemci? Geleceğe pay bırakmak istiyorum biraz.

Geçilir sıkıntı olmaz işlemci RTX 2070'e kadar taşır superide taşır. 2060S ve üstü için PSU değiştirmek zorunda kalırsınız.

Geçilir sıkıntı olmaz işlemci RTX 2070'e kadar taşır superide taşır. 2060S ve üstü için PSU değiştirmek zorunda kalırsınız.

Teşekkür ediyorum. Alıyorum o zaman cyber-3600'ü teşekkür ederim yardımlarınız için sağ olun.

Teşekkür ediyorum. Alıyorum o zaman cyber-3600'ü teşekkür ederim yardımlarınız için sağ olun.
evet cyber daha doğru bir tercih yada modart pc m2 alarak ilerde psu yükseltmesi yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…