Cyber-5500XT stokları yenilenir mi?

Makaleler
3
Dün stokta mevcuttu, bugün almak istedim fakat stokta bitmişti. Operatörü aradım, pazartesi günü tekrar aramamı söylediler. Bu ürünün stoğu yenilenir mi bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum vallahi ben bu PC'yi aldım 4600e 10 gün önce ama istediğim verimi alamadım FPS'ler düşüktü teknik servise verdim kaç gündür bakacaklar teknolojik ürün olabilir ama kasaya gelirsek gayet güzel hava akışı iyi ekran kartı 61 dereceyi geçmedi fanlar CS gibi oyunlarda nadir dönüyor işlemci iyi RAM'i 8 daha arttırman lazım kasa sesi idare eder sessiz gibi açıkcası sağlam elime geçince tam test edeceğim.

psu
Dostum vallahi ben bu PC'yi aldım 4600e 10 gün önce ama istediğim verimi alamadım FPS'ler düşüktü teknik servise verdim kaç gündür bakacaklar teknolojik ürün olabilir ama kasaya gelirsek gayet güzel hava akışı iyi ekran kartı 61 dereceyi geçmedi fanlar CS gibi oyunlarda nadir dönüyor işlemci iyi RAM'i 8 daha arttırman lazım kasa sesi idare eder sessiz gibi açıkcası sağlam elime geçince tam test edeceğim.
psu su kötü diyolar belki sorun psu dadır

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı