Cyber state hack Team nedir? Yeni bir hacker grubu mu?

Adembisar

Kilopat
Daha fazla  
Biraz araştırma yaptım. Konu başlığında adı geçen hacker grubu Türk bir hacker grubu ama içinde İngiliz ve alman üyelerde barındırıyor. Timin sahibiyle iletişime geçmeye çalıştım ama maalesef kabul etmedi. Bir konuşmalarında (gov. Krd) Kürdistan resmi devlet sitesinden veriler sızdırdıklarını söylediler. Bunlar birkaç Türk forumdada yayınlanmıştı, yeni bir büyük hacker grubumu geliyor? Devamı gelince inceleyeceğiz. Sizin fikirleriniz nelerdir?

Türkiyenin böyle insanları önemsemesi gerekiyor. Bir çok hack timi var bunlar devlet için çalışıyor gerçekten saygı duyulması gerekiyor. Türk milletinin iyi günleri için çalışan herkes var olsun.

Başarılarının devamını dileriz. güzel bir araştırma güzel bir konu, konuya gelicek olursak; bu kadar gelişmiş bir timin muhtemel ilk hacklediği şey bu olamaz. daha öncede hackledikleri bir şeyler vardır ama asıl önemli olan Türkiye için yapıyorlarsa buna saygı duymakta bizim görevimizdir. Ellerine sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım doğrudan Türkiyenin hedeflerine saldırıyorlar, kürdistan websitesini hackleyebilen birisi diğer devletlerinde websitesini hackleyebilirdi diye düşünüyorum. Türkiyeye düşman olan ülkeleri hedefliyorlar oldukça güzel. Başarılarının devamını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…