Cyberghost "anonimity test failed" hatası

Ensar Saruhan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce Casper CN-VHY4200A aldım ve kullanmaktayım. Fakat çok büyük bir problemim var, ben KYK'nın yurtlarından birinde kalmaktayım ve bildiğiniz gibi burada oyun oynamak vs imkansız çünkü Gençlik Spor Müdürlüğü bütün oyun sistemlerini engellemiş. Steam, Origin, Leauge of Legends veya Knight Online bunların hiçbirine bağlanmıyor. Bunları oynamaktaki tek çözüm vpn.

Herneyse konuya gelecek olursak Spotflux, Hotspot Shield, Cyberghost bunların hepsiyle aynı hatayı almaktayım ve sorunun kendi bilgisayarımın ağ bağlantılarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sorun şu ki bilgisayarı formatladığım veya fabrika ayarlarına aldığım ilk gün çok güzel çalışıyor vpn fakat ben ne zaman pcyi kapatıyorum sabah açtığımda vpn çalışmıyor oluyor. Windows güncellemeleriyle alakalı olabilir mi acaba ?

Spotflux düzgün açılıyor Enable gözüküyor fakat hiç bir siteye bağlanmıyor, hiçbir şey açmıyor. Hotspot ise bağlanıyor dedikten sonra durmadan en başa alıyor ve bin kere aynı şeyi tekrarlıyor sonunda hiç bağlanmıyor. Cyberghost bağlantı yapılacağı sırada hata veriyor ve bağlanmıyor "anonimity test failed" tarzı bir hata. Bunun için sizden yardım istiyorum çaresiz durumda kaldım açıkcası. Sorun ne ile alakalı olabilir ve ne gibi bir çözüm önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Pc özellikleri için link burada :
Casper Notebook Core i5 4200M 2.5Ghz-8Gb-750Gb-15.6''-2Gb -W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemin nedir ? Ne kuruyorsun PC'ye ? Bir de ağ kartının Donanım Kimliğini yazar mısın.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Ek olarak bu hata genelde program, başka programlarla çakıştığında oluyormuş. Yani format sonrası kurduğun bir program sorunlara neden oluyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı