Cyberpunk 2077 1.1 Patch'den sonrada düzelmedi

Dinamik fidelity ve statik fidelity bu ayarlardan birini açıp en sola çekerseniz oyun FPS anlamında zirve yapıyor ancak ben ömrümde bu kadar blurlayan bir ayar görmedim. Hani lavabo ve banyo camlarında ki blurlar var ya aynı onlara dönüyor oyun. Miyop bir insanın gözünden Cyberpunk oynuyorsunuz resmen.

O ayar çözünürlüğü düşürüyor FPS'i arttırmak için, ne bekliyordunuz ki?

Kalabalık ayarını düşürmeyi dene, aynı sorun vardı onu ortaya alınca düzelmişti bende.

Çözünürlüğü düşürüyorda oyunu Cyberpunk'tan Mineberpunk yapıyor resmen.
Orası öyle, yalnız o kadar fazla sola çekmek yerine abartmadan ayarlarsanız çok da fark olmaz.

Bu süre çok fazla değil mi? Oyunu tamamen mi yenileyecekler yoksa?
Bilgisayardaki durumunu düzeltmek çok zor değil fakat konsollardaki hali çok kötü oyunun, uzun süre çalışmaları lazım.

Hocam Dost Kayaoğlunun yayınladığı 1.5 saatlik inceleme videosunu dinlemenizi tavsiye ederim. Öyle saçma hatalar var ki; şaşırırsınız.
6 dakika olmuştu koyalı direk izledim Türkiye'de onun kadar kaliteli onun kadar detaylı inceleme yapabilen birini görmedim daha. İnanılmaz uğraşıyor ve cidden çok iyi yapıyor işini. Çok iyi yerlere değiniyor.

Yalnız benim Vega 8 ile 50 fps sabit alabilmem çok ilginç değil mi?
(1280x1024'te ve çözünürlük %70)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…