Cyberpunk 2077 1.2 Yaması İle Oyundaki Tüm Bugları Düzeltmeyi Amaçlıyor

Hellblazer Aku

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Listeye Tweet üzerinden ulaşabilirsiniz. Baktıkça uzuyor liste, her şeyi fixlemişler neredeyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu DLC'leri de getirin de şenlenelim. Silverhand gibi kol taktıralım, çünkü makinelaşmak istiyoruz. Fanlar modla kodla tüm eksiklikleri kapatıyor bu arada, Skyrim'den beri gördüğüm en sağlam mod topluluğu oluştu Nexus Mods'da. Çünkü oyun motorunu modlamaya açık yaptılar, Skyrim gibi zamansız bir oyun olacak CP77. DLC beklemek istemeyenler Silverhand'in kolunu bile takabilirsiniz. Normal kolu V'ye tam uymuyor o yüzden Custom modeli öneririm.

Oh be. Şu yapay zekayı da düzeltsinler başka bir şey istemiyorum.

Ben dün Cyberpunk oynarken alıştırma yerindeydim. Adamı öldürüp cesedi çöpe atacaktım. Öldürdüm adamı çöpe atarken adamın yarısı çöpte yarısı dışarıdaydı. Kafası falan dönüyordu. Çöpün kapağı kapalıydı. Oyun diyor hala çöpe sakla diyor adamı. Sakladım saymıyor. Başa dönmek zorunda kaldım onun yüzüne.

Toparlasalar bile artık oyun tek tük satar. CD project Red bu oyunun altından kalkamadı.
Ben mesela oyunun tam anlamıyla düzelmesini bekleyenlerdenim. Ne zaman ki oyun hakkında sorunların düzeldiği yorumlarını sıkça görmeye başlarım o zaman satın alırım. Benim gibi düşünen bir çok insan olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…