semih7888 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı gtx 1050 ti mobile Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Normal mi Phantom Liberty DLC'li hali mi? Artı 0 Eksi
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 6 Temmuz 2024 #3 semih7888 dedi: Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CP2077 bitirilmiş şekilde oynanmaz final görevinden sonra seni görevin hemen öncesine geri atar. Çok istersen WeMod kullanıp bütün her şeyi fulleyerek oynayabilirsin ya da nexus mod üzerinden finale en yakın save i indirebilirsin. Artı 0 Eksi
semih7888 dedi: Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... CP2077 bitirilmiş şekilde oynanmaz final görevinden sonra seni görevin hemen öncesine geri atar. Çok istersen WeMod kullanıp bütün her şeyi fulleyerek oynayabilirsin ya da nexus mod üzerinden finale en yakın save i indirebilirsin.
İsoM Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 semih7888 dedi: Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YouTube Google'da bulunuyor istersen sitede atabilirim. Artı 0 Eksi
semih7888 dedi: Merhaba arkadaşlar, save dosyasını nasıl indirebilirim ve kurabilirim? Oyunu bitirilmiş halini oynamak istiyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... YouTube Google'da bulunuyor istersen sitede atabilirim.