Cyberpunk 2077 1050 Ti'ya alınır mı?

leone

Centipat
Merhaba,
Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Oyunun iyiliğini veya kötülüğünü, buglarını baz almadan cevap verebilirseniz sevinirim. :)
laptopumda i7-7700HQ ve GTX1050 Ti var. Sizce hangi ayarlarda kaç FPS'te oynatır?
Oyunun optimizasyon sorunları olduğunu da biliyorum. Sizce bunlar düzeltiğinde yani önümüzdeki ilkbahar civarlarında nasıl değerler alırım?
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum. Oyunun iyiliğini veya kötülüğünü, buglarını baz almadan cevap verebilirseniz sevinirim. :)
laptopumda i7-7700HQ ve GTX1050 Ti var. Sizce hangi ayarlarda kaç FPS'te oynatır?
Oyunun optimizasyon sorunları olduğunu da biliyorum. Sizce bunlar düzeltiğinde yani önümüzdeki ilkbahar civarlarında nasıl değerler alırım?

Laptop da olduğunu düşünürsek alınmaz. İyi bir internetiniz varsa GeForce Now deneyebilirsiniz..

Merhaba,

En son sürümle 1080P Low 30 FPS alırsınız diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı