RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.811 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Mayıs 2025 #1 Epic Games'te 12 dolara düşmüş oyun mega indirimler ile birlikte, sizce alınacak bir oyun mu? Açık dünya için iyi bir oyun gibi duruyor.
Epic Games'te 12 dolara düşmüş oyun mega indirimler ile birlikte, sizce alınacak bir oyun mu? Açık dünya için iyi bir oyun gibi duruyor.
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 17 Mayıs 2025 #2 RufatM dedi: Epic Games'te 12 dolara düşmüş oyun mega indirimler ile birlikte, sizce alınacak bir oyun mu? Açık dünya için iyi bir oyun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Eğer almayı düşünüyorsan DLC ile birlikte almanı öneririm. DLC'si çoğu yerde ana oyundan daha da zevkli olduğunu düşünüyorum.
RufatM dedi: Epic Games'te 12 dolara düşmüş oyun mega indirimler ile birlikte, sizce alınacak bir oyun mu? Açık dünya için iyi bir oyun gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Eğer almayı düşünüyorsan DLC ile birlikte almanı öneririm. DLC'si çoğu yerde ana oyundan daha da zevkli olduğunu düşünüyorum.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.811 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Mayıs 2025 #3 CanPatrioTic dedi: Eğer almayı düşünüyorsan DLC ile birlikte almanı öneririm. DLC'si çoğu yerde ana oyundan daha da zevkli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ultimate edition diyorsunuz galiba,onun fiyatı da uygunmuş.
CanPatrioTic dedi: Eğer almayı düşünüyorsan DLC ile birlikte almanı öneririm. DLC'si çoğu yerde ana oyundan daha da zevkli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ultimate edition diyorsunuz galiba,onun fiyatı da uygunmuş.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.062 Çözümler 7 17 Mayıs 2025 #4 God of War falan daha iyi bir oyun oynamadıysan onu al. Cyberpunk'da fiyatına değer ancak tabii daha iyi oyunlar var o fiyata.
God of War falan daha iyi bir oyun oynamadıysan onu al. Cyberpunk'da fiyatına değer ancak tabii daha iyi oyunlar var o fiyata.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.811 Makaleler 1 Çözümler 19 17 Mayıs 2025 #5 Hiroo dedi: God of War falan daha iyi bir oyun oynamadıysan onu al. Cyberpunk'da fiyatına değer ancak tabii daha iyi oyunlar var o fiyata. Genişletmek için tıkla... GOW'da oynamadım aslında ancak pek hikaye oyunu sevmiyorum hikaye olacaksa bile açık dünya tercih ederim.
Hiroo dedi: God of War falan daha iyi bir oyun oynamadıysan onu al. Cyberpunk'da fiyatına değer ancak tabii daha iyi oyunlar var o fiyata. Genişletmek için tıkla... GOW'da oynamadım aslında ancak pek hikaye oyunu sevmiyorum hikaye olacaksa bile açık dünya tercih ederim.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.062 Çözümler 7 17 Mayıs 2025 #6 RufatM dedi: GOW'da oynamadım aslında ancak pek hikaye oyunu sevmiyorum hikaye olacaksa bile açık dünya tercih ederim. Genişletmek için tıkla... God of war açık dünyaya sahip, bir sürü yan görev var ve kaliteli.
RufatM dedi: GOW'da oynamadım aslında ancak pek hikaye oyunu sevmiyorum hikaye olacaksa bile açık dünya tercih ederim. Genişletmek için tıkla... God of war açık dünyaya sahip, bir sürü yan görev var ve kaliteli.