M maxfan Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 246 Yer İstanbul 21 Mayıs 2023 #41 Wag7r dedi: İndirim çok iyi fakat bu fiyata steam keyi bulamazmıyız epicten pek almak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam key'i yok. Gog key'i var. O da 550 TL civarı HumbleBundle'da.
Wag7r dedi: İndirim çok iyi fakat bu fiyata steam keyi bulamazmıyız epicten pek almak istemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Oyunun Steam key'i yok. Gog key'i var. O da 550 TL civarı HumbleBundle'da.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 851 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #42 maxfan dedi: Oyunun Steam key'i yok. Gog key'i var. O da 550 TL civarı HumbleBundle'da. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bende baktımda indirimli yok hep kendi fiyatı yada eski fiyatından satılıyo, teşekkürler.
maxfan dedi: Oyunun Steam key'i yok. Gog key'i var. O da 550 TL civarı HumbleBundle'da. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bende baktımda indirimli yok hep kendi fiyatı yada eski fiyatından satılıyo, teşekkürler.
M monkitorinki Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 88 21 Mayıs 2023 #43 benibanlamayınartık dedi: %20 geri veriyor paranı mesela 100TL oyun aldın 20TL yatıyor Nays hesabına. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Nays ilk üye para yatırma, kazı kazan, davet et kazan ve alışveriş iadesi ile birlikte oyunu 13,93 TL'ye aldım.
benibanlamayınartık dedi: %20 geri veriyor paranı mesela 100TL oyun aldın 20TL yatıyor Nays hesabına. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Nays ilk üye para yatırma, kazı kazan, davet et kazan ve alışveriş iadesi ile birlikte oyunu 13,93 TL'ye aldım.
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 23 Mayıs 2023 #44 Epic'ten alacağıma crack indirir oynarım veya oynamam. İyi bir crack Epic Games'ten kat ve kat iyidir.
Epic'ten alacağıma crack indirir oynarım veya oynamam. İyi bir crack Epic Games'ten kat ve kat iyidir.