Cyberpunk 2077, 124TL'ye alınır mı?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Cyberpunk etkileyici bir oyun. Alsam bile şimdilik oyunu çalıştıracak kadar güçlü bilgisayarım yok *HD Graphics fakat ileride zam gelmesi çok yüksek bir ihtimal. Daha önce bir oyuna 100₺'den fazla verdiğimi hatırlamıyorum, bu yüzden fikir sormak istedim. Genelde Online oyun oynayan birisiyim de.

1673981192629.png

Son düzenleme:
Oyuna ileride zam gelmeyeceğine eminim. CD Projekt firması Türkiye pazarını düşünüp oyuncular için güzel fırsatlar sunuyor. Oynamak istiyorsan, seveceğine eminsen hazır indirimdeyken satın al.

Eğer kesin oynarım diyorsanız alınır. CD projekt zam yapmaz bu arada, Witcher 3'te de gördük zaten fiyatlandırmayı. İndirimde 12TL'ye taş gibi oynanabiliyor.

Almayı hep erteliyordum fakat zamlanma korkusu ve artık gerçektende oynamak istediğim için ben direkt aldım. Bilgisayarım çok iyi değil fakat GTX 1050 laptop ile high ayarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Optimizasyonu bence çok iyi. RDR2 de bilgisayar yanarken 1 saat CP2077 oynadım laptop daha serindi.

Ve bence en önemlisi Türkçe dil pakedi var. Türk oyunculara saygısını gösterir bu.

Merhaba, Cyberpunk etkileyici bir oyun. Alsam bile şimdilik oyunu çalıştıracak kadar güçlü bilgisayarım yok fakat ileride zam gelmesi çok yüksek bir ihtimal. Daha önce bir oyuna 100₺'den fazla verdiğimi hatırlamıyorum, bu yüzden fikir sormak istedim. Genelde Online oyun oynayan birisiyim de.

Eki Görüntüle 1636306

Bu oyun çıktığı zaman elimde bu oyunu açacak bir sistem yoktu. İnşallah sana daha iyisi nasip olur seni anlıyorum. :) Ben dün satın aldım.

Merhaba, Cyberpunk etkileyici bir oyun. Alsam bile şimdilik oyunu çalıştıracak kadar güçlü bilgisayarım yok *hd Graphics fakat ileride zam gelmesi çok yüksek bir ihtimal. Daha önce bir oyuna 100₺'den fazla verdiğimi hatırlamıyorum, bu yüzden fikir sormak istedim. Genelde Online oyun oynayan birisiyim de.

Eki Görüntüle 1636306

Bence onun yerine indirime giren RDR 2'yi 100 TL'ye al ama ben en son oynadığımda bugdan oynanmuyorudu.

Çok meraklı ve istekliysen alabilirsin ben bütçemin %90'ını Age of Empires 4'e harcayacağım muhtemelen oynanış ve grafik açısından en fazla merak ettiğim oyunların başında gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı