Cyberpunk 2077 125 TL'ye alınır mı?

Ömer Emrh

Decapat
Daha fazla  
Cyberpunk 2077 125 TL'ye alınır mı? Epic Games'ten alsam kaç saat gecirebilirim? Acık dünya falan.
Sistemim.
  • RX570.
  • i3 7100.
  • 12 GB DDR4 RAM.
  • M.2 500GB.

Kesinlikle alınır. Çıktığı zamanki gibi değil çoğu şeyi düzelttiler. Hikayesi ve oynanışı da harika. Yakın zamanda da yeni bir DLC gelecek kaçırmayın derim.

Cyberpunk 2077 125 TL'ye alınır mı? Epic Games'ten alsam kaç saat gecirebilirim? Acık dünya falan.
Sistemim.
  • RX570.
  • i3 7100.
  • 12 GB DDR4 RAM.
  • M.2 500GB.
Ben aldım şahsen pek memnun kalmadım tavsiye etmem çok yarım bir deneyim gibi hissediyorum.Sanki bir oyunun fragmanını oynuyormuş gibi yakın dövüş iğrenç silahlar tatminsiz son yılların en büyük hayal kırıklığı.

Güncelleme ile sorunları çözüldü GTX 970 ile oynadım rahat oynarsın.

Merak ediyorsanız alıp deneyin. İndirim bitmesine daha uzun zaman var. Beğenmezseniz iade edip geçersiniz. Birkaç saat denedim fena oyun değil. Tahminen 40-50 FPS aralığında oynarsınız.

Oynadığım en güzel oyunlardan alınır. Adamın ismini duymadığım ekran kartı var yok optimizasyonu kötü yok bug var, oyunumu zorlaştıran tek bugla karşılaşmadım.

Alınır güzel oyun. Ben sıkıntısız oynayıp bitirdim. Hikayesi olsun aksiyonu olsun çok yerinde.

37 fps sabitleyip mis gibi oynarsiniz. 35-50 arasinda gidip gelmektense sabit 37 daha iyi bir deneyim sunar.
Oyuna söylenecek söz yok. Güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…