İnceleme videosunu da koydum alın bak 60 FPS'yi geçiyormuş(!) 1660 ti'yi kıskandığımı sanan 12 yaşındaki kardeşime cevap. Bu arada videoda açmadığı ayarlarda var. Tam ultra bile sayılmaz.
Herhangi bir değişiklik yok beklemeye devam et. Birkaç bug düzeltmesi yaptılar. Bu arada yorumlarda Ultra'da alacağı FPS'yi söyleyenleri hayranlıkla izliyorum 5700'le 1080P'de 45-55 FPS arası oynamıştım. Bu kart orta ayarlarca anca 60 FPS'yi görür.
Dostum sorun senin 5700 kartında olabilir mi cidden gereksiz bir şekilde 1660 Ti kartını kötülediniz
5700 RTX 2070'e eşit olduğu doğrudur ama 5700 öyle bir karttır ki çat diye FPS sorunu değişir AMD kartı kullanıyorsunuz yani her oyunda Ultra bir performans alacaksınız diye bir kural yok AMD kartlarını kötülemiyorum ama 5000 serisini gereksiz buluyorum
Fanboy değiliz AMD kötü değil işlemci konusunda bayağı önde sanırım kendi kartınızı beğenmeyince lafları NVIDIA'ya etmeyi uygun buldunuz NVIDIA AMD'den kat ve kat daha önde tartışılmaz bile
Arkadaşlar oyuna 1.1 güncellemesi gelmiş. En son oynadığımda Low da 60 FPS zor alıyordum. Acaba 1.1 ile performans artmış mıdır, en azından orta ayarlarda oynar mıyım?
Sistemim:
1660 Ti (6 GB)
i7 9700K (4.9 GHz)
16 GB RAM.