PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Merhaba, Steam'de Cyberpunk 2077 20 dolara düşmüş durumda. Sizce almaya değer mi?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 26 Ocak 2025 #2 Alınır.
John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 62 26 Ocak 2025 #3 PedroJOSH dedi: Merhaba, Steam'de Cyberpunk 2077 20 dolara düşmüş durumda. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir oyun tarzınız olduğuna bağlı herkesin sevebileceği tarzda bir oyun değil. Ben aldım pişman değilim ama 20 dolara değer mi orası muamma.
PedroJOSH dedi: Merhaba, Steam'de Cyberpunk 2077 20 dolara düşmüş durumda. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir oyun tarzınız olduğuna bağlı herkesin sevebileceği tarzda bir oyun değil. Ben aldım pişman değilim ama 20 dolara değer mi orası muamma.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.022 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #4 Çok para hocam.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.376 Çözümler 43 Yer Menzoberranzan 26 Ocak 2025 #5 John.B dedi: Nasıl bir oyun tarzınız olduğuna bağlı herkesin sevebileceği tarzda bir oyun değil. Ben aldım pişman değilim ama 20 dolara değer mi orası muamma. Genişletmek için tıkla... Aslında herkesin sevebileceği tarzda bir oyun.
John.B dedi: Nasıl bir oyun tarzınız olduğuna bağlı herkesin sevebileceği tarzda bir oyun değil. Ben aldım pişman değilim ama 20 dolara değer mi orası muamma. Genişletmek için tıkla... Aslında herkesin sevebileceği tarzda bir oyun.
John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 62 26 Ocak 2025 #6 Physchopath dedi: Aslında herkesin sevebileceği tarzda bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun tarzı herkesin seveceği tarzda zaten ama mekaniklerine ve dünyasına alışmak biraz zaman alır diye düşünüyorum.
Physchopath dedi: Aslında herkesin sevebileceği tarzda bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun tarzı herkesin seveceği tarzda zaten ama mekaniklerine ve dünyasına alışmak biraz zaman alır diye düşünüyorum.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.376 Çözümler 43 Yer Menzoberranzan 26 Ocak 2025 #7 John.B dedi: Hocam oyunun tarzı herkesin seveceği tarzda zaten ama mekaniklerine ve dünyasına alışmak biraz zaman alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyun alışman için zaman istiyor zaten.
John.B dedi: Hocam oyunun tarzı herkesin seveceği tarzda zaten ama mekaniklerine ve dünyasına alışmak biraz zaman alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neredeyse her oyun alışman için zaman istiyor zaten.