Cyberpunk 2077, 20 Milyon Satışa Ulaştı

Sonunda hak ettiği değeri gördü. Çok güzel bir oyun ve çok güzel bir dünyası var.

Oyunu çıkış sürümüyle, 1.0 sürümüyle oynadın mı bilmiyorum ama YouTube'daki videolardan rezalet belli oluyordu.

Oyunu çıkış sürümüyle, 1.0 sürümüyle oynadın mı bilmiyorum ama YouTube'daki videolardan rezalet belli oluyordu.

Ben oyun ilk çıktığında oynamıştım ve oyunumu kötü etkileyecek bir bug ile karşılaşmadım. Sadece biraz optimizasyon sorunu vardı, ama olmasıda çok doğal ve ufak tefek buglarla karşılaştığım hiçbiri oyunumu ve hikayeyi kötü etkilemedi.

Diğer arkadaş gibi bende ilk çıktığı anda oynamıştım hatta aralıksız 2 gün oynamıştım. Hiçbir oyun kıran buga denk gelmedim 1060 6 GB ile orta ayarlarda 30FPS oynuyordum muhtemelen optimizasyonun çok iyi olmamasından ve işlemcimin kötü olmasından kaynaklıydı. Karşılaştığım tek sıkıntı oyunda şehrin içindeki büyük bir dönel kavşağın ortasında bir bina vardı oranın gölgelendirmesi kafayı yemişti anlık olarak o kadar.

Animesi aşırı iyiydi, ondan dolayı bir kere daha bitireceğim oyunu.

Ben yakın zaman da bir şans verip deneyeyim dedim. Daha oyunun ilk bölümünde ki çoğu görevde çok fazla bug ve NPC'lerin saçma hareketleri ile karşılaştım. Maalesef silmek zorunda kaldım, anında sıktı oyun beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…