Cyberpunk 2077 250TL'ye alınır mı?

ban yediğim için cevap yazamadım kusura bakmayın. Benim endişem fiyatın artıp artmayacağı oyunu almayı düşünüyorum zaten fakat kasım ayına kadar 250 tl nin üstüne çıkarsa alamam sadece fiyatın 1 ay içinde artıp artmayacağını sormuştum

@Kangal_tanrisi Benim tahminim artacağı yönünde, alabiliyorken direkt al geç dostum. Çünkü yurtdışında da bir süre 45 Dolar'a satıldı sonra fiyat yükseltildi, malum pandemi de olunca firmaların paraya daha da ihtiyacı olacak gibi duruyor.

Cyberpunk 2077'nin fiyatı çıktıktan sonra artmayacak diye biliyorum. Ek olarak böyle yazmaya devam edersen banlanmaya devam edersin, Türkçe kurallarına uy.

Arkadaşlar bu oyun galiba kendine bir tek beni çekemedi. Ya da oynatacak bir sisteme sahip olamadığım için de olabilir. Neyse alanlara hayırlı olsun, 250TL artık bir oyuna verilecek normal bir para gibi bir şey. Fazla büyütmenin alemi yok.

Hocam oyun çıkmadan fan olmak diyorsun fakat oyunun yapılan "Night City Wire" etkinlikleriyle beraber oyunun çok iyi reklamını yaptılar Keanu Reeves ile gazladılar yani sadece oyun çıkacak diyip Bannerlord gibi çekilmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…