Kapalı Cyberpunk 2077 3 TL (GeForce Now Erişimli)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Better Call Me

Picopat
Yer
Uzay
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde Cyberpunk 2077 ortak hesap var. Aldığınızda indirebileceksiniz. GeForce Now'dan oynayabileceksiniz. Hesaplar giderse ki gitme ihtimali yok içinizin rahat etmesi açısından yeni hesap sağlarım.

Fiyat 3 TL
Ödeme yöntemleri Papara, İninal, İBAN.

CS:GO skini ile ödemek isterseniz 5 TL'lik bir skin işimi görür.

Arkadaşlar fiyat ucuz direkt alacaklar yazsın. Vaktim önemli. 3 TL için o kadar soru sorup ondan sonra almamazlık yapmayın. Ciddi satıcılar yazsın lütfen.

1624464540159.png

Dipnot : Online oynanamaz sadece hikaye modu oynanabilir.

Cyberpunk 2077 hesap ilanım: Satılık: Cyberpunk 2077 3 TL (GeForce Now Erişimli)

Red Dead Redemption 2 (RDR 2) ilanım : Satılık: RDR 2 Steam ortak hesap

Mount and Blade II : Bannerlord hesap ilanım : Satılık: Mount and Blade II (2): Bannerlord Steam Ortak Hesap (GeForce Erişimli)

Resident Evil Village İlanım : Satılık: Resident Evil Village Ortak Oyun Hesabı (GeForce Erişimli) 3 TL

Horizon Zero Dawn Complete Edition : Satılık: Horizon Zero Dawn Complete Edition Steam Ortak Oyun Hesabı (3TL)

Days Gone : Satılık: Days Gone Steam Hesabı 3 TL (Ortak Hesap)

Assasin's Creed Vallaha Far Cry 4/5 (3TL) : Satılık: Assassin's Creed Vallaha + Far Cry 5 + Far Cry 4 Uplay (Ortak Hesap Offline) 3 TL

Mafia Serisi + Hitman 2 + Metro 2033 : Satılık: Mafia I,II,III Serisi (Definitive Edition) + Hitman 2 + Metro 2033 (Steam Offline Hesap 3 TL)

Mortal Kombat 11 3 TL : Satılık: Mortal Kombat 11 Sahibinden Orijinal Steam Offline Hesap 3 TL

Sanal dilencilik yapmamanız rica olunur.

Son düzenleme:
Hocam Discord'tan arkadaşlık isteği attım.
Edit: Güvenilir satıcı.

Son düzenleme:
An itibari ile 2 adet satılmıştır.
An itibari ile RDR 2 Eklenmiştir. Fiyat 3 TL'dir. Onunla ilgili ayrı konu açacağım. Açtığımda linki bırakırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde Cyberpunk 2077 ortak hesap var. Aldığınızda indirebileceksiniz. GeForce NOW'dan oynayabileceksiniz. Hesaplar giderse ki gitme ihtimali yok içinizin rahat etmesi açısından yeni hesap sağlarım.

Fiyat 3 TL.
Ödeme yöntemleri Papara, ininal, IBAN.

CS:GO skini ile ödemek isterseniz 5 TL'lik bir skin işimi görür.

Arkadaşlar fiyat ucuz direkt alacaklar yazsın. Vaktim önemli. 3 TL için o kadar soru sorup ondan sonra almamazlık yapmayın. Ciddi satıcılar yazsın lütfen.

Eki Görüntüle 1080011

İletişim için: Randomx#1155 Discord.

Dipnot: Online oynanamaz sadece hikaye modu oynanabilir.

Red Dead Redemption 2 (RDR 2) ilanım: Satılık: RDR 2 Steam ortak hesap

İnan 2 TL bile yok 1 TL var kartta.

1 Hesap daha satılmıştır arkadaşlar.

Son düzenleme:
2 tane cs:go kasası versem olur mu? 3 liranın üstünde ikisi de.
CS:GO skin kabul ediyorum dedim. (Kasa da olur) Ekleyin konuşalım.
Arkadaşlar 2 adet daha satılmıştır.
Arkadaşlar Saat 15.00 itibari ile 1 adet daha satıldı.
Arkadaşlar 1 adet daha satıldı.

Son düzenleme:
Hocam Steam hesabımda 5 TL var. Size 5 TL'lik bir oyun atsam olur mu? Skin atmak istesem şuan skinim olmadığı için yeni bir skin almam gerekecek. Yeni skinlerin takas banı olduğu için 1 hafta beklemem gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı