@keylogger.akb oynamadan nasıl bu karara varıyorsun? Basit Indie oyunlar bile 300-400 TL aralığında olmuş. Bu fiyat bandına başka ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben oyunu direkt ön siparişle almıştım ve hiç beğenmemiştim, kendim beğenmediğim bir şeyi başkalarına önermiyorum. Oyunun durumu şu aralar nasıl? Bilmiyorum.
@keylogger.akb oynamadan nasıl bu karara varıyorsun? Basit Indie oyunlar bile 300-400 TL aralığında olmuş. Bu fiyat bandına başka ne almayı düşünüyorsunuz?
O zaman bunu yorumunuzda belirteceksiniz ve milleti yanlış yönlendirmeyeceksiniz, bunu yapmak zor olmamalı.
@keylogger.akb daha oyunu yaşamamışsın bile. Oyunu izleyerek bu kararı veremezsiniz. Her neyse Allah'tan oyun hakkında bilgimiz var ki sizin yorumlarınızdan yola çıkarak bu kararı vermedik. Zamanında çöp oyun, oynama tarzında diyen birçok kişi oldu. Geçtiğimiz sene 125 TL'ye almıştım ve 125 TL'ye daha iyi oyunlar olduğu söylenmişti. Kimseyi aldırmayın arkadaşlar. Bu oyun gerçekten iyi ve şu anki parasına da değer.
@keylogger.akb daha oyunu yaşamamışsın bile. Oyunu izleyerek bu kararı veremezsiniz. Her neyse Allah'tan oyun hakkında bilgimiz var ki sizin yorumlarınızdan yola çıkarak bu kararı vermedik. Zamanında çöp oyun, oynama tarzında diyen birçok kişi oldu. Geçtiğimiz sene 125 TL'ye almıştım ve 125 TL'ye daha iyi oyunlar olduğu söylenmişti. Kimseyi aldırmayın arkadaşlar. Bu oyun gerçekten iyi ve şu anki parasına da değer.
Oyunu yaşamak nedir? Oyunu izlemek zevk vermiyorsa yüksek ihtimalle oynamak da vermeyecektir. Tek bir yayıncıdan değil birden fazla yayıncıdan sabırla izleyerek yapıyorum yorumumu. Ne bu gerginlik anlamadım hoşuma gitmemiş olmaz mı kardeş?
@Tuğra Akın bir de 399 TL'ye çöp olduğunu söylemişler 399 TL'ye RDR2 dışındaki bu kalitede bir oyun söylesinler de onu oynayalım. Basit Indie oyunlar bile 200-300 TL aralığında ya.
Gerginliğin olduğu yok. Yaptığınız yorumlarla milleti yanlış yönlendiriyorsunuz. Bu da hoş değil, buna da tepkiyi nerede olursa olsun görürsünüz. Oyun hakkında fikriniz yoksa yorum yapmayacaksınız. Bu kadar basit. Oyunu oynamakla izlemek farklı şey. İzlerken zevk almadığım birçok oyunu oynarken daha çok zevk almıştım. İkisi aynı şey değil.