Cyberpunk 2077 399 TL verilir mi?

İzleyerek oynayışın ne kadar iyi veya ne kadar kötü olup olmadığını anlayamazsınız oynamadan yorum yapmayın.
Yorum yaparım hocam, hoşuna gitmezse görmezden gelebilir/engelleyebilirsin. Hoşuma gitmedi ben de bunu belirttim. yapacağım yorumu size soracağımı sanmıyorum. Hayırlı geceler.

Oyunu yaşamak oyunu oynarken yaşadığın zorlanma, veya hikayeye kaptırma, oynayışını deneyimleme, kendin oyunla ilgili kararlar verme veya en basitinden yan görev mi yapsam ana görev mi diye ikileme düşme bunları oynamadan anlamanız mümkün değil.

Çok gariptir ki oyunu ilk çıktığı zaman oynamama rağmen neredeyse hiç bir bug yaşamadan oyunu fevkalade zevkle bitirmiştim. Aradan bayağı bir süre gecince yani yaklaşık 3-4 ay önce falan oyunu 2. Kez bitirdim ve oyundan aldığım zevk yine mükemmel ötesiydi. Ayrıca fps değerlerim daha iyi durumdaydı. Şu anda ise oyunların fiyatı malum. Böyle bir oyuna 400 TL kesinlikle verilir.

@Tuğra Akın bir de 399 TL'ye çöp olduğunu söylemişler 399 TL'ye RDR2 dışındaki bu kalitede bir oyun söylesinler de onu oynayalım. Basit ındie oyunlar bile 200-300 TL aralığında ya.

400 TL'ye alına bilecek en iyi oyun 6 saatlik Katana Zero bile 200 TL olmuş bu oyun 400 TL'ye bedava resmen gayet de kaliteli bir deneyim.
(RDR2 gibi istislalar hariç)

Oyun hakkında fikrim olmasa yorum yapmazdım zaten. Fikrim var ki yapıyorum. Hoşuna gitmedi diye de yorum yapmaktan vazgeçecek değilim.

@Tuğra Akın katılıyorum. Oyunun oynanış süresi hem uzun hem de hafiften GTA havası veriyordu. GTA kalitesinde yapılmış oyun. Daha ne olsun?

GTA havasını çok alamadım ama hikayesi belli bir noktadan sonra çok daha güzel oluyor spoiler vermek istemiyorum o yüzden yazmayacağım açık dünya ile çok vakit geçirmedim belki o yüzden bana GTA havasını vermemiştir.

Oyun hakkında fikrim olmasa yorum yapmazdım zaten. Fikrim var ki yapıyorum. Hoşuna gitmedi diye de yorum yapmaktan vazgeçecek değilim.

Oyun hakkında tek bilginiz hikayesi onun dışındaki unsurları izleyerek deneyim etmeniz imkansız
Sadece hikayesinden yola çıkarak kötü diyorsunuz konu sahibinin aklını karıştırıyorsunuz.

@Tuğra Akın tam bir GTA havasının olduğunu söyleyemeyiz fakat uzun süreden sonra yapılmış GTA havasında bir oyundu. Fiyatı da uzun süre uygun tutuldu ve kur güncellemesi gelmesine rağmen uzun bir süre fiyatı gene uygun tutuldu. Sonradan zamlandı, uzun süre bu fiyattan satın alınmadıysa da yapacak bir şey yok. Gerçi şimdiki fiyatı da uygun.

Gayet de alınabilir. Oyun olarak kötü değildi, çıkışında yaşanan problemler oyunun adını lekeledi.

@Anobis Çıkalı neredeyse 3 yıl olacak hata mı kaldı Allah aşkına?
Üst üste 2 kere zamlandı ancak aylarca 250₺ fiyatında tutmaları bile takdir edilesiydi. Bu oyun, o fiyatlara uzuun süre düşmez. Alınacak ise şimdi alınabilir.

Oyunu ilk çıkınca da oynadım (Bitirdim.) geçen hafta da oynadım (Başında bıraktım.) ve söyleyebilirim ki 3 yıldır oyunlarını düzeltmek yerine DLC yapsak da satsak kafasındalarmış. Buglarda hala düzeltme yok be kardeşim. Her yerinden buram buram bug akıyor oyunun. 3 yılda bu kadar mı düzeltilemez bu oyun şaşkına döndüm oynarken. 3 yıl sonra animesini izleyip hypeyi aldık, dünyasını biraz daha anlıyoruz diye girdik ve animesinden bile sıkıcı, rezil bir hikaye nasıl yapmışlar ben anlamıyorum. İlk oynayışımda bitirmem bir mucizeymiş. Ayrıca bu bir oyun değil resmen bir prototip. Bitmiş bir oyun gibi asla hissettirmiyor. Sanki erken erişim çıkmış da sizi de tester olarak kullanıyorlar sonra geliştirmeyi salıyorlar. Milyon patch gördük düzelmiştir diye gireyim dedim 2-3 saat oynadım bir sürü bug gördüm şaka gibi ya. Bir de utanmadan oyunu oyun yapmadan 400 liralık DLC çıkarıyorlar ya. Üstüne oyuncuları suçluyorlar siz fazla hype aldınız biz bir şey yapmadık. Bu oyunu da, bu firmayı da savunacaklar vardır elbet. Witcher 3 yaptı diye başımızın üstüne koyduk, saygımızdan sustuk. Ama bu oyun çöp be kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…