Cyberpunk 2077 399 TL verilir mi?

GTA 5'ten sonra GTA'ya benzeyen çok az oyun yapıldı Cyberpunk belki de bu yüzden çoğu kişide GTA 5 gibi bir hype oluşturmuş olabilir ki bende de öyle oldu oyun çıkınca hayalkırıklığına uğramıştım o yüzden açık dünyası ile vakit geçirmedim ama evet son yıllardan sonra GTA 5'e en çok benzeyen oyun olabilir.

@Tuğra Akın oyun ilk çıktığında gerçekten rezil durumdaydı. Buna hepimiz kızdık. Sonradan oyun yapımcısı olması lazım. Oyunu beğenmeyenleri bir şeye benzeterek kötülemişti. Tam hatırlamıyorum, buna da kızdık ama bu türde ve bu kadar oynanış süresi sunabilen oyun şu anlık yok. Oyunun hem fiyatı uygun hem de hikayesi iyi ve oyuncularına uzun oynanış süresi sunuyor. Oyun oynanabilecek düzeyde ve farklı alternatifi de şu anlık yok.

Oyun çıktığında hatası çoktu evet ama şu anda neredeyse hatası yok denebilecek kadar az optimizasyonu halen kötü ama ben herhangi bir hata ile karşılaşmadım oynayanlarda genel olarak düzeldiğini söylüyorlar sizdeden gelmiş olabilir 3 yıl önceki hataları şu an eleştirmek saçmalık bence. Veya konsoldan oynuyorsanız daha fazla hata olabilir.

Days Gone gibi bir oyun bile 900 TL cybepunk 2 katından dha ucuz ve çok daha iyi bir deneyim.

O fiyata ;

Skyrim
Doom Eternal
GTA 4
TWD Tüm sezonlar
Fallout 4

Çekilir.

RX 6600 sistemimde oynuyorum. 3 saatte yeterince bug gördükten sonra ilk kez başlayan arkadaşıma sordum, o da buglarla karşılaştığını söyledi. O kadar yazı okudum dedim artık 1-2 bugdan fazla bug çıkmaz diye herhalde. Çünkü bir sürü patch yayınlanmış oyun bayağı düzeltilmiş duruyordu. Kandım girdim işte. Kendi gözlerimle gördüğüm şey olmasa yorum yapmaz sizi haklı bulabilirdim. Ben hiçbir oyunda bu kadar bug görmedim desem yeri.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tuğra Akın işte ve bu oyun 900 TL. İndirimle de muhtemelen Cyberpunk 2077 ile aynı fiyatta olur. Her iki oyunu da oynadım. Days Gone mı yoksa Cyberpunk 2077 mi diye soracak olursanız, Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim.

Garip hocam gerçekten oyunda neredeyse bug kalmadı desek yeridir Witcher 3'ü halen güncelleyen bir firmanın 3 yılda Cyberpunk'ı düzeltmeside beklenir size denk gelmiş olabileceğini düşünüyorum halen.

@Tuğra Akın işte ve bu oyun 900 TL. İndirimle de muhtemelen Cyberpunk 2077 ile aynı fiyatta olur. Her iki oyunu da oynadım. Days Gone mı yoksa Cyberpunk 2077 mi diye soracak olursanız, Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim.

Dasy gone en fazl 150 TL verile bilecek bir oyun Cyberpunk 400 TL'yi gayet hak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…