Cyberpunk 2077 449 TL'ye alınır mı?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Son zamanlarda açık dünya oyunu arıyordum ve Epic'te Cyberpunk 2077 449 TL'ye düşmüş ve açıkçası bir süredir de almayı düşünüyordum. Sizce alınır mı?

Ben Epic'ten 450 TL civarına CP2077 + DLC'yi aldım ve 40-50 FPS'te keyif alarak bitirdim. Şimdi 4060 ile DLC'yi bitireceğim Spiderman 2'den sonra.

Merhaba. Son zamanlarda açık dünya oyunu arıyordum ve Epic'te Cyberpunk 2077 449 TL'ye düşmüş ve açıkçası bir süredir de almayı düşünüyordum. Sizce alınır mı?
Hocam zaten yarı fiyatına indirilmiş eğer başka bir yerde daha iyi bir indirim yoksa alınabilir.

Oynadığım en iyi oyunlardan kesinlikle DLC'sini de almalısın.

Alınır alınmasına da , ben pek sevemedim o oyunu. Zaten haterları ve fanları eşit gibi oyun ,video puanlanan websitelerde .

Alınır Single Player oyunlarında seçiciyimdir çoğu şeyi beğenmem Cyberpunk'ı haritada tek bir görev bırakmadan 3 4 defa bitirdim oynanış süresi de uzun parasının hakkını verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…