Cyberpunk 2077 5 yıl önce bugün yayınlandı

Makaleler
2
Daha fazla  
CP 2077, 5 yıl önce bugün yayınlandı. Oynamadığım için yorumum yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana nedense itici geliyor bu tarz oyunlar.

Şahsen ben beğenmiştim ilk sene çok lag vs vardı ama yinede güzel oyun.

O gün için oyun dünyasının en rezalet çıkış yapan oyunuyken bugün bir başyapıt olarak anılan bir oyundur kendisi. Yakın zamanda tekrar başlayıp bitireceğim bir oyundur ayrıca. 9.5/10 Yarım puan ise bitiyor olmasından

İlk çıktığı zaman Keanu Revees filan baya çirkinmiş.

Cidden rezil bir göz, kaş görüntüsü var. İyiki beklemişim.

Ben oynamak için RTX kart almayı bekledim ve 2.1 sürümünü oynadım. RT ile.
Bana göre "A+ ile S" arası bir oyun ama ucundan S'e girer. Sevilesi karakterler var, oyunun tüm yan görevlerini yapacak motivasyonuda buldum şahsen. Sadece "V" karakteri berbat, tipi direk bana benzemesi ve yakışıklı olması iyi olsada diyalogları, reaksiyonu ve sertliği çok sönük.

Uzak çizim mesafesini de pek sevdiğimi söyleyemem:

Tabi pek birşey beklememek lazım.

Birde Judy ile romantizmi başaramayınca, internete bakınca da şu tarz bir duruma soktu beni:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Witcher 3'ten sonra seçenek sayısı cidden kötü. Kerry filan çok zorlama geliyor Panam'a nazaran birde.

Son düzenleme:
2.0'dan sonra oynamıştım ben de, gerçekten unutulmaz bir deneyimdi. 10 üzerinen 8-9 vereceğim bir oyun.

Uzun süre bekleyerek oynamıştım. DLC ile başlayıp bitirdim. Kesinlikle değer bir oyun.

3 kez bitirdim şu an 4.yü oynuyorum özellikle 2.0 güncellemesinden sonra mükemmel bir oyun benim için.

Witcher serisini iki kez bitirip çok sevmiş biri olarak bu oyunu bir türlü sevemedim. Muhtemelen oyuna çok yüksek beklentiyle başladığım için böyle oldu. Yine de son zamanlarda içimden "oyna" diyen bir his geliyor; sanırım yakında yeniden başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…