fatogg001 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar panam ile ilişkiye girdiğimiz yerlere kadar oynamıştım eski PC'mde oralara yakın veya sonrasında bir save bulabilir misiniz?
Arkadaşlar panam ile ilişkiye girdiğimiz yerlere kadar oynamıştım eski PC'mde oralara yakın veya sonrasında bir save bulabilir misiniz?
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Benim save dosyam sanırsam %50 civarında ama panamla hiç ilişkiye girmedim isterseniz atabilirim.
fatogg001 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Mithranlia dedi: Benim save dosyam sanırsam %50 civarında ama panamla hiç ilişkiye girmedim isterseniz atabilirim. Genişletmek için tıkla... olur hocam ama save libert city de geçiyor dimi birde erkek karakter
Mithranlia dedi: Benim save dosyam sanırsam %50 civarında ama panamla hiç ilişkiye girmedim isterseniz atabilirim. Genişletmek için tıkla... olur hocam ama save libert city de geçiyor dimi birde erkek karakter