zyflex Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #11 Ubisoft abim, dinozor çağından kalma oyunlarını bile 300-400 TL yaptı sağ olsun.
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #12 Bu zamlardan dolayı aslında forumda '' Zamlanmadan önce alınması gereken'' oyunlar tarzında bir rehber yapılsa fena olmaz.
Bu zamlardan dolayı aslında forumda '' Zamlanmadan önce alınması gereken'' oyunlar tarzında bir rehber yapılsa fena olmaz.
P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #13 579137 dedi: Witcher'a zam geldi fakat Epic'te hala 75 TL. Genişletmek için tıkla... Orası da yükseltir yakın zamanda. Allah'tan 15 liraya çektim 2 gün önce
579137 dedi: Witcher'a zam geldi fakat Epic'te hala 75 TL. Genişletmek için tıkla... Orası da yükseltir yakın zamanda. Allah'tan 15 liraya çektim 2 gün önce
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 1 Şubat 2023 #14 RDR2, Cyberpunk oyunlarını sevmeyen bir tek ben miyim? Yalnız hissetmek istemiyorum.
zyflex Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #15 Fikop dedi: Bu zamlardan dolayı aslında forumda '' Zamlanmadan önce alınması gereken'' oyunlar tarzında bir rehber yapılsa fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
Fikop dedi: Bu zamlardan dolayı aslında forumda '' Zamlanmadan önce alınması gereken'' oyunlar tarzında bir rehber yapılsa fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #16 zyflex dedi: Ubisoft abim, dinozor çağından kalma oyunlarını bile 300-400 TL yaptı sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi Far Cry Primal 500 lira olmuş
zyflex dedi: Ubisoft abim, dinozor çağından kalma oyunlarını bile 300-400 TL yaptı sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Ciddi ciddi Far Cry Primal 500 lira olmuş
zyflex Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #17 selimtti dedi: RDR2, Cyberpunk oyunlarını sevmeyen bir tek ben miyim? Yalnız hissetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu.
selimtti dedi: RDR2, Cyberpunk oyunlarını sevmeyen bir tek ben miyim? Yalnız hissetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu.
P Pc dizme aragazı Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #18 selimtti dedi: RDR2, Cyberpunk oyunlarını sevmeyen bir tek ben miyim? Yalnız hissetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rdr2 iyi de CyberPunk'u ben de sevemedim. Değişik geldi bana.
selimtti dedi: RDR2, Cyberpunk oyunlarını sevmeyen bir tek ben miyim? Yalnız hissetmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rdr2 iyi de CyberPunk'u ben de sevemedim. Değişik geldi bana.
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 1 Şubat 2023 #19 zyflex dedi: Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu. Genişletmek için tıkla... İçime gram sinmedi oyun. 130GB edecek hiçbir şeyi yok dedirtti alırken.
zyflex dedi: Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu. Genişletmek için tıkla... İçime gram sinmedi oyun. 130GB edecek hiçbir şeyi yok dedirtti alırken.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #20 zyflex dedi: Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon kartı kasarak RDR2 almayı hedeflemiştim bu gidişle zor
zyflex dedi: Cyberpunk beni de çok sarmadı alıp oynayıp beğenmeyip iade ettim ancak RDR 2'ye laf ettirmem hocam, sanat eseri gibi oyun yahu. Genişletmek için tıkla... Koleksiyon kartı kasarak RDR2 almayı hedeflemiştim bu gidişle zor