Cyberpunk 2077 500 TL'ye değer mi?

XVIII

Decapat
Daha fazla  
Epic Games mega indirimleriyle şu an da Cyberpunk 2077 499 TL ama alınır mı alınmaz mı emin olamadım. Bir de oyun çoğu görevi yapan biri için kaç saat sürer?

Epic Games mega indirimleriyle şu an da Cyberpunk 2077 499 TL ama alınır mı? Alınmaz mı emin olamadım. Bir de oyun çoğu görevi yapan biri için kaç saat sürer?

Ben yan görevler ile 70 saat harcadım.
Sadece ana görevler 20 saat o yüzden sadece ana görevleri yapacaksan alma.

Ben yan görevler ile 70 saat harcadım.
Sadece ana görevler 20 saat o yüzden sadece ana görevleri yapacaksan alma.

Yan görevler sürekli tekrara düşüyor mü yani sıkılmadan yan görevleri de yapabilir miyim?

Yan görevler sürekli tekrara düşüyor mü yani sıkılmadan yan görevleri de yapabilir miyim?

Sürekli yeni kişilerle tanışıyorsun hepsi garip garip birinin bir yeri tutuşmuştu hastaneye götürmüştüm.
Bir kadın beni aldatıyor araştır falan demişti.
Üzmez al yani.

Epic Games mega indirimleriyle şu an da Cyberpunk 2077 499 TL ama alınır mı? Alınmaz mı emin olamadım. Bir de oyun çoğu görevi yapan biri için kaç saat sürer?

Net alınır. Ben önüme çıkan görevler ve ana Hikaye ile toplamda 40 küsur saatte bitirdim. DLC ile daha da uzadı süresi.

Oyunu modern GTA olarak düşünebilirsiniz. Parasını sonuna kadar hak ediyor, tavsiye ederim. Aynı GTA gibi fakat bu daha çok modern GTA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…