Steam Cyberpunk 2077, 653 TL!

swaghos

Decipat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cyberpunk 2077, Steam'de %65 indirimle 1863 -> 653 TL fiyatına düştü!
Teklifin geçerlilik süresi: 28 Eylül! / Genel & Türkçe incelemeler 'Çok Olumlu'
(Türkçe dil desteği mevcut!)
1758240248204.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahat DLC ile beraber 150 saati var. Yanınıza yiyecek, içecek alıp oynayabilirsiniz. Diyalogları hızlı atlamayın, karakterlerin konuşma tarzları vs. insanı kendisine çekmekte.

Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim. Tekrar oynamak için DLC'yi almak istiyorum. Oyun parası kadar DLC olması garip geliyor ve almıyorum. Sizce değer mi? Oyun parasına DLC mi alınır diyorum.

Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim. Tekrar oynamak için DLC'yi almak istiyorum. Oyun parası kadar DLC olması garip geliyor ve almıyorum. Sizce değer mi? Oyun parasına DLC mi alınır diyorum.

DLC hikayesi tam bir film gibi ama dediğin gibi içerik olarak oyun parası kadar eder mi kişiden kişiye değişir eğer ben oynarım bitirim gecerim diyorsan değer ama tekrar tekrar oynarım diyorsan DLC biraz kısa yan görevler yapmadan ya da banamı kısa geldi acaba LoL çok iyiydi bence hikaye dizisi gibiydi tam bir efsane son. Diziyi sevdiysen seversin sevmediysen oynayıp izle daha etkili oluyor dizi .(kişisel deneyimim )

@Metin_Void
Cyberpunk: Edgerunners diyorsan beğenmiştim. DLC ile dizi bağlantılı mi?

Yani bilmedim spoiler vermeyeyim ama bir karakter benziyor bayağı bence nasıl desem referansmı denir ne denir bilemdim hikaye yazımımı neyse işte. Ben DLC oynayıp animeyi izlemiştim ve direk hikaye olarak bazı kısımlar yakın denilebilir gelmişti bana bu beni etkilemişti şahsen bir oyunu oynadıktan sonra izlemek farklı bir keyif dünya aynı sonuçta benzerlikte olacak ama bazı yerlerde DLC hikayesi harbi yakın gibi geldi bana. Ayrıca DLC bana ilk defa acaba bir şeyleri değitirebiliyor muyum hissini vermişti yani ama o konuda emin değilim teknik olarak o hissi vermesi bile insanının tüylerini dikken dikken ediyor öneririm ama dediğim gibi farklı bir oyun değil, farklı bir hikaye veriyor DLC. Bende oynamak istiyorum DLC ana hikaye o kadar sarmıştıki yan göremleri unutup hiç yapmamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı