Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 22 Haziran 2021 #11 Enter your title dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle gösteriyim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun video bakınmıştım ama sadece arabayla geziyordu video sahipleri
Enter your title dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle gösteriyim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun video bakınmıştım ama sadece arabayla geziyordu video sahipleri
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 22 Haziran 2021 #12 Atmosfer güzel, açık dünya boş.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 22 Haziran 2021 #13 Bir Matmazel dedi: Atmosfer güzel, açık dünya boş. Genişletmek için tıkla... Bir çok öğenin oyundan çıkarıldığını duydum eğer doğruysa patchlerile ekleme toparlanma olabilir mi? Böyle güncellemeler gelir mi
Bir Matmazel dedi: Atmosfer güzel, açık dünya boş. Genişletmek için tıkla... Bir çok öğenin oyundan çıkarıldığını duydum eğer doğruysa patchlerile ekleme toparlanma olabilir mi? Böyle güncellemeler gelir mi
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 22 Haziran 2021 #14 Dominic dedi: Bir çok öğenin oyundan çıkarıldığını duydum eğer doğruysa patchlerile ekleme toparlanma olabilir mi? Böyle güncellemeler gelir mi Genişletmek için tıkla... Cyberpunk deyince herkesin aklına güncelleme geliyor zaten artık. Güncellemelerle bu oyunu toparlayacaklar elbet.
Dominic dedi: Bir çok öğenin oyundan çıkarıldığını duydum eğer doğruysa patchlerile ekleme toparlanma olabilir mi? Böyle güncellemeler gelir mi Genişletmek için tıkla... Cyberpunk deyince herkesin aklına güncelleme geliyor zaten artık. Güncellemelerle bu oyunu toparlayacaklar elbet.