Cyberpunk 2077 alınır mı?

Ya efsane olacak ya da büyük bir balon. Çıkınca göreceğiz ama bence efsane olacak.

Eğer Witcher, GTA, RDR gibi açık dünya oyunlarını sevdiysen Cyberpunk'u da seveceğini düşünüyorum çünkü bu da bir açık dünya oyunu.
Ben oyunla ilgili bu siteden bilgi almıştım ilgilenirsen bakabilirsin.

Cyberpunk 2077 Ön İnceleme

Yanlış düşünüyorsunuz. DRM dediğimiz şey oyunlara bir yük. İşlemciyi zorlayan ve oyunlarda daha az FPS almanızı sağlayan bir koruma. Amacı oyun oynamak olan hiç kimse DRM yok diye oyun almamazlık yapmaz. DRM olmadiğı için oyunun crack'lenmesine gerek yok, direk çalıştırabilirsiniz. Ayrıca oyunu öncesinde bilgisayarda çalışıyor mu diye denemek isteyen tonla insan var.
Witcher-3, Horizon Zero Dawn, baldur's gate 3. bu dediğimiz oyunların hepsi drm-Free çıktı. Şu an çoğu kişinin Steam kütüphanesinde de vardır bu oyunlar(en azından Witcher 3). Kendine gerçekten oyuncuyum diyen hiçbir şahıs DRM'i savunmaz.

Deus Ex'i de sevebilirsin. Oyunun Youtube kanalını ziyarret edersen buradakinden çok çok daha iyi bir görüşün olur. Çünkü her şeyi açıklıyorlar.

Bence erkenden almanıza gerek yok, oyun çıktıktan sonra Gameplay'lere yorumlara bakıp daha emin bir şekilde alabilirsiniz. CDPR oyun ile ilgili spoiler vermeyi seven biri değil o yüzden konunun ne üzerine kurulu olduğunu bilmiyoruz. Neler yapabiliyorsunuz dersen eğer tonla şey var. Şöyle söyleyeyim, GTA 5'de yapabildiğiniz her şeyi 2077 yılında yapıyormuşsunuz gibi düşunün ve farklı bir hikayeyle.

Cyberpunk 2077 güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir. Kanun kaçağı paralı asker V olarak oyna ve ölümsüzlüğün anahtarı olan eşsiz bir implantın peşine düş. Kaynak:Pre-purchase Cyberpunk 2077 on Steam
Oyunda 3 farklı karakterden ziyade 3 farklı karakter geçmişi seçiliyor (arkaplan hikayesi, yan görevleri, konuşmalarda özel seçimler, özel pasif yetenekler gibi olayları olacak deniyor). Karakterini istediğin gibi düzenleyebilirsin.
Ana hikayemiz aynı olacak, seçimlerle yönlenecek.
Bence alınabilir, ben aldım. Olur da ileride bir fiyat arttırımı olabilmesine karşın(Horizon Zero Dawn aldığımdan sonra fiyatı 69 dan 275'e çıktı) ve firmanın oyunu güzel çıkaracağını düşünüyorum(geçmiş oyunları Witcher serisi,oradan nasıl bir iş çıkardıklarına bakabilirsin).
Açık dünya,bilimkurgu temalı,rpg mekanikli, fps kamera açılı tarzında oyun seviyorsan oyundan zevk alabilirsin. Deus Ex serisi bu temaya güzel bir örnektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…