wvizwaa Decapat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi?
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 24 Aralık 2022 #2 wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi neredeyse hepsi şu haliyle çıksa büyük patlardı ayrıca yakında yeni DLC de gelecek yani alınabilir.
wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltildi neredeyse hepsi şu haliyle çıksa büyük patlardı ayrıca yakında yeni DLC de gelecek yani alınabilir.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.682 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Oyun aslında gerçekten güzel bir oyun sadece çıkışındaki heyecan yüzünden yerden yere vuruldu oyundaki bugların neredeyse hepsi çözüldü bence kesinlikle alınır.
wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Oyun aslında gerçekten güzel bir oyun sadece çıkışındaki heyecan yüzünden yerden yere vuruldu oyundaki bugların neredeyse hepsi çözüldü bence kesinlikle alınır.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 24 Aralık 2022 #4 Almadıysan önce RDR2 al bence. Çoğu yerde hataların düzeltildiğini duymuştum.
Wasserschwein Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 Alınır ilk sürüme göre bayağı düzelttiler diye biliyorum bugları.
Shadow Ace Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 587 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 Alınır hocam.
zafer_kayaa Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 380 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Ressamı. 24 Aralık 2022 #7 Ben yeni satın aldım kurdum oyunun başlarındayım zevk verdi diyebilirim. Bug veya optimizasyon sorunu yaşamadım şimdilik. 3060 Ti ile oynuyorum.
Ben yeni satın aldım kurdum oyunun başlarındayım zevk verdi diyebilirim. Bug veya optimizasyon sorunu yaşamadım şimdilik. 3060 Ti ile oynuyorum.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.362 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #8 Alınır hocam.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #9 wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bayağı bir düzelttiler ben şu an optimizasyon ve bug konusunda hiçbir sorun yaşamıyorum alınır.
wvizwaa dedi: Steam'de indirimde şu an, sizce alınır mı? Oyunda çok buglar vardı diye biliyorum. Düzelttiler mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu bayağı bir düzelttiler ben şu an optimizasyon ve bug konusunda hiçbir sorun yaşamıyorum alınır.
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Aralık 2022 #10 Optimizasyon sorunlu. Benzer sistemlerde farklı sonuçlar veriyor. RTX3060 laptopla oynayamadım.