Kesinlikle muhteşem bir oyun değil oyun oynanabilir oldu ama kesinlikle abzürt buglar ile karşılaşabilirsin. Ana oyun iyi değil ama ucuz geldi ise gelmekte olan DLC için öneririm. DLC' nin ana oyundan her halükarda iyi olacağını düşünüyorum. Fallout tarzı bir RPG bekleme, RPG sistemi düzgün çalışmıyor game design hatalarından ötürü. Aksiyon ve rpg öğeli bir cyberpunk evren diye girersen tatmin olursun.
Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Çok fazla eleştri aldı biliyorum ama bugları görmezden gelirsen hikayesi, dünyası, karakterleri, yan hikayeleri eğlenceli ve renkli bence. Şuan 2. kez oynuyorum hatta. Bazı buglar gerçekten can sıkmıyor değil ama değer bence.
Alınır. Şuan bug konusununda da optimizasyon konusunda da sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca oyunun yan görevlerinin ana görevlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum daha iyi bir arka plan hikayeleri var. Bunu şu yüzden söyledim yan görevlerle beraber çok rahat 40 saati devirirsiniz ve ben bu yüzden parasını çıkaracağını da düşünüyorum. Sadece RPG konusunda çok beklentiye girmemenizi tavsiye ederim.