lyotaa12331 Yoctopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #11 kesinlikle alınmalı cok kalıtelı oyun
M maxfan Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 246 Yer İstanbul 13 Haziran 2023 #12 Alınır. Ben de bu indirim döneminde Epic'ten aldım. Ayrıca Epic'ten almış olduğum ilk oyun oldu. Platform seçme şansımızın artık kalmadığını düşünüyorum. Nerede ucuzsa oradan alıp geçmek lazım artık.
Alınır. Ben de bu indirim döneminde Epic'ten aldım. Ayrıca Epic'ten almış olduğum ilk oyun oldu. Platform seçme şansımızın artık kalmadığını düşünüyorum. Nerede ucuzsa oradan alıp geçmek lazım artık.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 13 Haziran 2023 #13 otpphap dedi: Kesinlikle kaçırılmamalı. Bugların %95i düzeltildi bu arada. Genişletmek için tıkla... Hamilton dedi: Buglar düzeltildi hocam. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak oynuyorum oyunu ve hâlâ saçma buglar var ama 6 ay önceki bitirdiğim duruma göre çok daha iyi.
otpphap dedi: Kesinlikle kaçırılmamalı. Bugların %95i düzeltildi bu arada. Genişletmek için tıkla... Hamilton dedi: Buglar düzeltildi hocam. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak oynuyorum oyunu ve hâlâ saçma buglar var ama 6 ay önceki bitirdiğim duruma göre çok daha iyi.
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #14 Dryus dedi: Aktif olarak oynuyorum oyunu ve hâlâ saçma buglar var ama 6 ay önceki bitirdiğim duruma göre çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aktıf olarak oynuyorum çok nadir oluyor artık eskisiyle uzaktan yakından alakası yok.
Dryus dedi: Aktif olarak oynuyorum oyunu ve hâlâ saçma buglar var ama 6 ay önceki bitirdiğim duruma göre çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende aktıf olarak oynuyorum çok nadir oluyor artık eskisiyle uzaktan yakından alakası yok.