RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
BaraNaCAr1 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 Oyunun ilk halinden eser yok. Çok güzel olmuş. Dlc ile birlikte daha da güzelleşiyor bence alınır. Oynanışı da çok çeşitli ve zevkli.
Oyunun ilk halinden eser yok. Çok güzel olmuş. Dlc ile birlikte daha da güzelleşiyor bence alınır. Oynanışı da çok çeşitli ve zevkli.
MustafaMerts Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 248 4 Kasım 2023 #3 Alınır. Gerçekten oyunu oynadığımda hayatı sorguladım. Yani mesela diyorum ki acaba oyundaki gibi olsa nasıl olurdu vs.
Alınır. Gerçekten oyunu oynadığımda hayatı sorguladım. Yani mesela diyorum ki acaba oyundaki gibi olsa nasıl olurdu vs.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 Tek sefer oynar koyarsın kenara. Çok seversen iki kere. Yıllarca oynatmaz kendini. Hikayesi fena değildi hatırladığım kadarıyla.
Tek sefer oynar koyarsın kenara. Çok seversen iki kere. Yıllarca oynatmaz kendini. Hikayesi fena değildi hatırladığım kadarıyla.
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 5 Kasım 2023 #5 Ben de dun aldim, gayet keyifli. Oyun neredeyse tamamen duzelmis. Yillarca oynatacak oyun yok zaten, online oyunlar disinda. Farkli buildlerle bir kac kez bitirirsin.
Ben de dun aldim, gayet keyifli. Oyun neredeyse tamamen duzelmis. Yillarca oynatacak oyun yok zaten, online oyunlar disinda. Farkli buildlerle bir kac kez bitirirsin.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 5 Kasım 2023 #6 BaraNaCAr1 dedi: Oyunun ilk halinden eser yok. Çok güzel olmuş. DLC ile birlikte daha da güzelleşiyor bence alınır. Oynanışı da çok çeşitli ve zevkli. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım.
BaraNaCAr1 dedi: Oyunun ilk halinden eser yok. Çok güzel olmuş. DLC ile birlikte daha da güzelleşiyor bence alınır. Oynanışı da çok çeşitli ve zevkli. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım.
BaraNaCAr1 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 Sauron u anlamak dedi: Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla direkt hikayeye ekleniyor.
Sauron u anlamak dedi: Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla direkt hikayeye ekleniyor.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 5 Kasım 2023 #8 BaraNaCAr1 dedi: Bildiğim kadarıyla direkt hikayeye ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam araştırdım biraz öyleymiş.
BaraNaCAr1 dedi: Bildiğim kadarıyla direkt hikayeye ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam araştırdım biraz öyleymiş.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.171 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #9 Sauron u anlamak dedi: Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Dlc alınca oyuna girince telefon geliyor öyle başlıyor.
Sauron u anlamak dedi: Hocam bu Phantom Liberty DLC'si direkt oyunun hikayesine mi ekleniyor farklı bir hikayeye mi yeni kayıt açmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Dlc alınca oyuna girince telefon geliyor öyle başlıyor.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 5 Kasım 2023 #10 Jesus Wicked dedi: DLC alınca oyuna girince telefon geliyor öyle başlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama direkt gelmiyordu galiba ana hikayeyi bayağı oynayınca diye yazıyordu.
Jesus Wicked dedi: DLC alınca oyuna girince telefon geliyor öyle başlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama direkt gelmiyordu galiba ana hikayeyi bayağı oynayınca diye yazıyordu.