Cyberpunk 2077 alınır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
100 TL iade gelecek Epic'ten 300 TL'ye alınır mı? Ama şöyle söyleyeyim GTA seven bir insan değilim ileride alırım diye ne videosunu izledim spoiler olmasın diye ne de oynadım ama çok seviliyor GTA'da çok seviliyor ben sevmiyorum öyle çok ağır açık dünya oyunu sevmem hikayenin beni bir yerlere yönlendirmesini isterim ancak yine de çok iyiyse alacağım onun dışında AC vallhala düşünüyorum Game Pass'te denemiştim ama bitirmedim oyunu Game Pass'te almayacağım. Sizce hangisi? Başka oyun da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna aslında GTA gibi yaklaşmamak lazım. Zaten araç dışı FPS kamerada oynuyoruz. Bu da beni oyundan soğutan en temel öge oldu. Elbet bir GTA 5 kadar yaşayan ve özgür bir dünyası yok ama kendine has bir havası var. Yani bunu oyunun içeriği anlamında söyledim GTA türünü sevmediğini biliyorum. Ama bence GTA sevmeyen bir adama da gidebilecek bir oyun. Grafik ve atmosfer olarak harika. Zaten gelecekte geçtiği için içeriği ilginiz çekebilir bence. Fiyatı da gayet uygun. Müthiş bir hikayesi yok ama yine de hikayesi ve atmosferi için denenebilecek bir oyun. Oyunu bitirmedim ama oynadığım kadarıyla görevleri de güzel. Bu fiyat için kaçmaz bence de.

Oyuna aslında GTA gibi yaklaşmamak lazım. Zaten araç dışı FPS kamerada oynuyoruz. Bu da beni oyundan soğutan en temel öge oldu. Elbet bir GTA 5 kadar yaşayan ve özgür bir dünyası yok ama kendine has bir havası var. Yani bunu oyunun içeriği anlamında söyledim GTA türünü sevmediğini biliyorum. Ama bence GTA sevmeyen bir adama da gidebilecek bir oyun. Grafik ve atmosfer olarak harika. Zaten gelecekte geçtiği için içeriği ilginiz çekebilir bence. Fiyatı da gayet uygun. Müthiş bir hikayesi yok ama yine de hikayesi ve atmosferi için denenebilecek bir oyun. Oyunu bitirmedim ama oynadığım kadarıyla görevleri de güzel. Bu fiyat için kaçmaz bence de.

Ya benim için bir oyunda atmosfer önemli fantastik şeyler var mı o önemli heyecan önemli GTA'da sevmediğim olay bana aşırı derecede bir özgürlük vermiş ne yapacağımı bilmiyorum karar veremiyorum mesela far Cryda açık dünya ama severim eğer oyleyle alayımı bunu ben dediğim gibi spoiler yememek için hiç bakmadım ama aklımda vardı.

100 TL iade gelecek Epic'ten 300 TL'ye alınır mı? Ama şöyle söyleyeyim GTA seven bir insan değilim ileride alırım diye ne videosunu izledim spoiler olmasın diye ne de oynadım ama çok seviliyor GTA'da çok seviliyor ben sevmiyorum öyle çok ağır açık dünya oyunu sevmem hikayenin beni bir yerlere yönlendirmesini isterim ancak yine de çok iyiyse alacağım onun dışında AC vallhala düşünüyorum Game Pass'te denemiştim ama bitirmedim oyunu Game Pass'te almayacağım. Sizce hangisi? Başka oyun da önerebilirsiniz.
Hocam bende sizin gibi kararsizim Cyberpunk ve Ac valhalla arasinda hatta belki araya uncharted legacy of thieves ve ms store dan sea of thieves de koyabilirim. Bu ucunden hangisi daha mantikli? Ac serisini hayatimda hic oynamadim fakat valhalla icin yorumlar iyi gibi grafikleri ve temasi da guzel gibi. cyberpunk tarafinda bende hep bir onyargi var mekanikler icin o yuzden kararsizim. uncharted icin ise belkide 1 kere oynayip ayni hikayeyi 2. defa oynama istegim olup olmayacagi belli degil zaten hikayesi az cok biliyorum yt den izlemistim ama kendim de denemek istiyorum. Onerileri alabilirim :d

Hocam bende sizin gibi kararsizim Cyberpunk ve AC Valhalla arasinda hatta belki araya Uncharted legacy of thieves ve MS Store'dan Sea of Thieves de koyabilirim. Bu ucunden hangisi daha mantikli? AC serisini hayatimda hiç oynamadim fakat Valhalla icin yorumlar iyi gibi grafikleri ve temasi da guzel gibi. Cyberpunk tarafinda bende hep bir ön yargı var mekanikler icin o yuzden kararsizim. Uncharted icin ise belki de 1 kere oynayip ayni hikayeyi 2. defa oynama istegim olup olmayacagi belli degil zaten hikayesi az cok biliyorum YT'den izlemistim ama kendim de denemek istiyorum. Onerileri alabilirim :d

Reis şöyle bir durum var Uncharted kısa değil içerisinde 2 oyun var ve emin ol tekrar tekrar oynamak isteyeceksin dublaj çok fark ettiriyor bende Cyberpunk harici oynadım hepsini aç Valhalla da çok güzel oyun ancak ben olsam Uncharted derdim Cyberpunk'da bugün alsammı onu dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı