Cyberpunk 2077 alınır mı?

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
Selamlar güzel ve saracak oyun arayışı içindeyim. Steam'de Cyberpunk 16 dolara düşmüş, sizce alınır mı? Sarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durumu nasıl bilmiyorum ben preorder alip oynamistim ama 16 etmez. Hiç gormediysen, YouTube'da filan, merakin da varsa, fiyati 1 dolarsa kesinlikle alinir. Yoksa 16 dolara çiğ köfte alsan daha cok sarar.

Son durumu nasıl bilmiyorum ben preorder alip oynamistim ama 16 etmez. Hiç gormediysen, YouTube'da filan, merakin da varsa, fiyati 1 dolarsa kesinlikle alinir. Yoksa 16 dolara çiğ köfte alsan daha cok sarar.

Üzerinden bu kadar zaman geçmiş tekrar oynamamışsın yani güncel bilgiye sahip değilken bu kadar iddialı yorum yapmak ilginç.

16 bedava sayılır.

Hocam bana 1 dolara böyle bir oyun önerebilir misiniz lütfen? Saçma olmuş biraz yorumunuz.

Hocam bana 1 dolara böyle bir oyun önerebilir misiniz lütfen? Saçma olmuş biraz yorumunuz.

Oynamadığı oyun hakkında boş atıp tutuyor. Milattan önce yarım saat oynayıp kapatmış her şeyi çözmüş.

Hocam DLC almasan çok şey kaçırır mıyım?

Hayır ana hikayeyi oynarsın sonra istersen alırsın DLC hikayeyi bambaşka bir yere taşıyor. Şimdi ana oyunu alıp indirimler geldiğinde DLC alman daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…