Cyberpunk 2077 alınmalı mı?

Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum fakat çok bug var falan diyorlar. Bu buglar düzeldi mi? Oyun alınır mı?

Son güncelleme ile 10 gündür oynuyorum ufak tefek glitchler dışında oyunun ana hikayesini veya yan görevleri engelleyecek hiçbir bugla karşılaşmadım. Ara sıra HUD bugları vs oldu onda da Save load yaparak kurtuldum. Eğer bug konusunda bir endişeniz varsa içiniz rahat olsun.

Sene başında alınmazdı, hâla tam fiyatına değmez ama bence artık indirimde alınabilir.

Oyun 1.31 yaması ile bayağı düzeltildi arada yine yüzü olmayan insanlar görüyorsunuz hala devam ediyor ama alıp oynayabilirsin çok fazla sorunu kalmadı.

Türkiye şartlarında hala pahalı, online içermeyen bir oyun için. Bana kalırsa biraz daha bekleyebilirsin.

Yeni alıp indirdim. 2-3 saat oynadım herhangi bir bug görmedim henüz. Hikayesi de fena değil alınır bence.

Korsan derken? Korsanla ilgili bir şey göremedim bu mesajda?

Cyberpunk 2077 almayı düşünüyorum fakat çok bug var falan diyorlar. Bu buglar düzeldi mi? Oyun alınır mı?

Hocam oyunda buglar hatalar var diyorlar. Bir YouTuber'ın kanalında gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…