Cyberpunk 2077 almak için neden

1 sene sonra hatalardan arındırılınca almak için bir sebep olabilir.

Çünkü oyun güzel? Hiç de fena olmayan hikayesi, şahane gözüken bir şehir atmosferi, oynayış isteğine göre özelleştirilebilir karakter ve yetenekleri. Üstelik Johnny Silverhand karakteri de gayet güzel işlenmiş. Bir çok karakter için bir dizi yan görevler, ama ana görevlerden farksızlar gayet güzel tasarlanmışlar. Oyunun tek eksiği ana hikayenin kısa olması. Ben ilk çıkan versiyonunu oynamama rağmen rahatsız edici herhangi bir hata ile karşılaşmadım ayrıca. Oyunu SSD'de oynarsanız, her şey hızlıca yüklenebildiği için çok fazla hata olmuyor. Ama PS4 hard diski gibi yavaş disklerde oynamaya çalışırsanız, tam olarak yüklenmeden oyun çalışıyor ve saçma sapan şeyler olmaya başlıyor.

Aşağıdakilere göre kendin ver. Bana kalırsa %50 indirim görmediği sürece alma. Değmez.
  1. Oyunun geçtiği zamana benzer çok fazla oyun yok. Deus Ex serisi var bir tek.
  2. Karakter özelleştirme.
  3. Silahlar iyi.
  4. Gizlilik, Hack veya direkt çatışma.
  5. Hikaye aslında iyi.
  6. Yan karakterler.
  7. Cyberpunk havasını iyi verebilmesi.
  8. Hikayenin ek paketler ile devam ettirilebilme olasılığı.
  • Oyun optimizasyon özürlü.
  • Hikayeden birçok şey çıkarılmış.
  • Araç kontrolleri kötü, daha iyi olabilirmiş.
  • Yan karakterler daha iyi işlenebilirmiş.
  • Ana hikaye çok kısa, 16-20 saatte bitirilebilir.
  • Life Path sistemi oyuna katılamamış, bir havası yok.
  • RPG oyunlarında Bürokrasi seçeneği olmazsa olmazdır, bu oyunda yok.
  • Fraksiyonlara katılamıyorsun.
  • Glitch ve teknik sorunlar.
  • İkinci defa oynanılabilirliği düşük.
  • RPG ögeleri eksik.
  • Cinsel organlar eklenmiş, ama kullanılabilirlik yok.

Güzel 30-35 saatlik dolu bir deneyim vaat ediyor. 100-150 yazanlara bakma, ana hikaye 15 saat güzel yan görevler. 5 saat sonrası boş, pek bir şey yok. Ben 40 saat kadar başında vakit geçirdim, kötü değildi, güzeldi. Ciddi bir potansiyel çöpe gitmiş ama güzeldi, bunu sen de deneyebilirsin.

Zevkinize bağlı, Ben Cyberpunk temasını sevdiğim için oyunu da sevdim. Görev dizaynları hoşuma gitti atmosferi grafikleri beni oyunun içine çekti. Hata kalmadı bu arada bitirdim ve şu an açık dünyada dolaşıyorum en fazla 2-3 bug görmüşümdür. Son yamalarda düzeldi baya buglar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı