S sehinsah53 Femtopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 75 15 Ekim 2020 #11 Açıkcası arabalar hoşuma gitmedi ama motorlar fena.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #12 Onur Altuğ Sever dedi: Oyunun çıkmasına sayılı günler kala Cyberpunk 2077'deki araçlar hakkında detaylar paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam modifiye olacak mı oyunda ben tam bilgi edinemedim.
Onur Altuğ Sever dedi: Oyunun çıkmasına sayılı günler kala Cyberpunk 2077'deki araçlar hakkında detaylar paylaşıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam modifiye olacak mı oyunda ben tam bilgi edinemedim.
OCsici Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 345 15 Ekim 2020 #13 Hype oluyoruz, bekliyoruz, ağlıyoruz, kuduruyoruz. Oynayacak sistemi olmayanlar manyadı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 15 Ekim 2020 #14 Quadra harika olmuş. Oynanış videoları gelsin, ekmek banayım ekrana bari.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Ekim 2020 #15 Sis Bombası Kullanan Adam dedi: Hocam ne gerek var sakın ha, yok olmaz öyle şey... Genişletmek için tıkla... O anlamda değil, mesela oyunda para kasarak satın almak yerine gerçek para ile erkenden satın almaktan bahsediyorum.
Sis Bombası Kullanan Adam dedi: Hocam ne gerek var sakın ha, yok olmaz öyle şey... Genişletmek için tıkla... O anlamda değil, mesela oyunda para kasarak satın almak yerine gerçek para ile erkenden satın almaktan bahsediyorum.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 15 Ekim 2020 #16 Motionless IN White dedi: O anlamda değil, mesela oyunda para kasarak satın almak yerine gerçek para ile erkenden satın almaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle desenize ya.
Motionless IN White dedi: O anlamda değil, mesela oyunda para kasarak satın almak yerine gerçek para ile erkenden satın almaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle desenize ya.