Dostum, dediğimi anlayamadın galiba...
250TL bir oyun için elbette fazla ancak ülkemizin ekonomisinden haberiniz varsa bu durumun normal olduğunu anlarsınız. Ben oyunları tam fiyattan almayı bırakalı 1,5-2 sene oluyor
Normalde fazla ama oyun kalitesini, diğer oyunların fiyatlarını ve ülkenin ekonomisini düşününce fiyatı ucuz diyebilirim. Tabi yine de o parayı veremem. İndirim bekleyeceğim ben.
Çıkışına daha aylar var ve hala indirim bekleyeceğim diyorsunuz, her gün kenara 2 lira atsanız ne masadaki yemeğiniz ne de hayalinizdeki şeyler eksilir bahane bulmak isteyene sebep çok.
Çıkışına daha aylar var ve hala indirim bekleyeceğim diyorsunuz, her gün kenara 2 lira atsanız ne masadaki yemeğiniz ne de hayalinizdeki şeyler eksilir bahane bulmak isteyene sebep çok.
Aynı oyunu daha ucuza almak için 1-2 ay geç almaya değer. Ki sorun biriktirmek değil, sorun TR gibi bir yerde o parayı vermek. Yoksa gün de 3-5 lira atıyorum hep.
Aynı oyunu daha ucuza almak için 1-2 ay geç almaya değer. Ki sorun biriktirmek değil, sorun TR gibi bir yerde o parayı vermek. Yoksa gün de 3-5 lira atıyorum hep.