yigitkarab Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Hikaye olarak sokak çocuğunu seçiyorum ve bardan çıkınca oyundan atıyor, Cyberpunk 2077 topu dikti diyor.
Hikaye olarak sokak çocuğunu seçiyorum ve bardan çıkınca oyundan atıyor, Cyberpunk 2077 topu dikti diyor.
KS KS yigitkarab Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11 Amonnx dedi: Arkadaşlar ekran kartı ile bir ilgisi yok bu sorun işlemciden dolayı video çektim onun için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sayesinde çözdüm fakat şu an yine aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Amonnx dedi: Arkadaşlar ekran kartı ile bir ilgisi yok bu sorun işlemciden dolayı video çektim onun için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video sayesinde çözdüm fakat şu an yine aynı hatayı alıyorum.