Mantıklı. Her halükarda bu haber doğruysa hisseleri düşecek tepki çekecek. Doğruysa bu testler erteleyip çıkarmaları daha yararlarına olur. En azından güzel stabil bir oyun oynamış oluruz.
Hah işte ön siparişle aldığım bir oyun, FPS farkı görmedim. İşlmeci kullanımında sorun vardı, bir kodla çözülüyordu. Sonrasın da ise düzeltildi ve FPS kımıldamadı. Trilyon tane grafik ayarı var birini değiştirip aldığın 10 FPS'i sayma.
Hayır, grafiklerin görünümü yüzünden iade edecek kişi sayısı ile 60 FPS umupta 30'u zor görüpte iade edenlere yaklaşamaz bile. Sen hangi tarafı seçerdin?
Ubisoft bile artık optimizasyon konusunda ilerliyor. Watch Dogs Legion bir önceki oyunundan grafik anlamında çok ileri olmasına rağmen daha iyi çalışıyor. Aynı şekilde Valhalla'da öyle. Hatta Odyssey'den fazla FPS vermesine çok şaşırdım. CD projekt bu kadar büyük beklenti yarattığı oyunda böyle bir hata yaparsa. Uzun zaman oyun piyasasında hayalet olabilir.
Bir oyun yıllardır adam akıllı optimize edilememişse, çıktıktan sonra fazla bir beklentiye girmemek lazım. Bu zamana kadar çıkış yaptıktan sonra beli doğrulan oyuna neredeyse hiç rastlamadım.