zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #1 İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım?
İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım?
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 23 Mart 2023 #2 zlatans1 dedi: İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Epic'den alıp oynadım. Tek sıkıntısı cloud save game yapamıyor epic.
zlatans1 dedi: İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben Epic'den alıp oynadım. Tek sıkıntısı cloud save game yapamıyor epic.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 Steamden indirim bekleyin bence
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 23 Mart 2023 #4 zlatans1 dedi: İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok.
zlatans1 dedi: İndirime tekrar girer mi yakın zamanda, yani 2 hafta sonra falan? Yoksa gidip Epic Games Store'den mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 23 Mart 2023 #5 SytxPng dedi: Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım hafta içinde giren indirimlerden bahsetmiş.
SytxPng dedi: Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım hafta içinde giren indirimlerden bahsetmiş.
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #6 SytxPng dedi: Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da özel olarak falan girmezmi. Hollywoo dedi: Sanırım hafta içinde giren indirimlerden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Aynen.
SytxPng dedi: Steam indirim tarihlerine buradan bakabilirsiniz. Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info 2 hafta sonra indirim yok. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da özel olarak falan girmezmi. Hollywoo dedi: Sanırım hafta içinde giren indirimlerden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Aynen.