Cyberpunk 2077 bittikten sonra açık dünyada gezilebiliyor mu?

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar oyunda 24. saatindeyim oyunu, oynarken Full ana senaryo değil yan görevleri yapa yapa geldim finale. Ve oyun aşırı kısa geldi bana. Tam oyun şimdi fena sarcak dedim, final görevine gelmişim. Bana bu göreve girdikten sonra yan görevler gidecek diye uyarı verdi, şimdi 2 3 tane yan görev kalmış onları yapıyorum. Size sorum oyun bittikten sonra açık dünyada gezebiliyor muyum yoksa açık dünya için yeni save mi açmam gerek? Çünkü oyun bana yapmadığın yan görevler gidecek dediğine göre sanırım açık dünyada da takılamayacağım. Ek olarak siz oyunun süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Açık dünya oyununa gör kısa geldi bana. Sadece ana hikaye oynasan 16 17 saate biter sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bazı yan görevlere vs. devam edebilirsiniz.

Oyun bittikten sonra sonra son göreve girmeden önceki save a atıyor sizi. Yani son göreve girmediğin sürece istediğin kadar takılabilirsin.

Öyleydi sanırım. Sibersayko vakaları gibi yan görevler kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Anladım son soru olarak bir yerde bu önemli yan görevlerin (panam, Judy, silverhand) oyun sonuna etki ettiğini duydum doğru mu bu?

Oyun bittikten sonra credits ekranını geçince oyun seçenek sunuyor kaldığın yerden devam etmek ister misin diye, final görevine girmeden önceki saveden devam edebiliyorsunuz böylelikle. Farklı sonları görebilirsiniz. Ayrıca güzel hediye de veriyor spoiler olmasın şimdi söylemiyeyim içeriğini.

Bitirmeden de geziliyor aslında yeni görev almazsanız gezer siniz.

Silverhand ile ilişkini çok iyi tutarsan gizli bir son açılıyordu. Onun dışında diğer görevler yan görev gibi değil de ana görev gibi hissettiriyor. Ben oynarken bir etkisi olmamıştı son göreve.

Anladım son soru olarak bir yerde bu önemli yan görevlerin (panam, Judy, silverhand) oyun sonuna etki ettiğini duydum doğru mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…