Cyberpunk 2077 bulanıklık problemi nasıl çözülür?

Dawood

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700
R5 5600
8gb 3200mhz x2
A520M-PLUS
500gb m.2 SSD
1080p ultrada oynuyorum ek olarak görseldeki ayarı yaptım, FPS sorun yok ama gölgelerde ve uzak alanlarda bu görüntü oluyor. Bir çözümü var mı? O kadar rahatsız etmiyor ama sinirimi bozdu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 755
  • Screenshot_4.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 727
çözünürlük ölçeklendirmeyi kapatınca sorun düzeliyor mu?
1080p ultrada oynuyorum ek olarak görseldeki ayarı yaptım, FPS sorun yok ama gölgelerde ve uzak alanlarda bu görüntü oluyor. Bir çözümü var mı? O kadar rahatsız etmiyor ama sinirimi bozdu.

Dinamik çözünürlük ölçeklendirme kapat.
FSR gibi ayarlar varsa bunları da kapat. Kalite düşürerek FPS arttırıyor.
Blur geçen ayarları kapat.
Depth of field ayarı varsa kapat.

Zaten üstte dinamil çözünürlüğü açmışsın ve üstüne Max %80 seçmişsin dolayısı ile düşük çözünürlükte oynuyorsun hali ile FPS sorunu yaşamaman da normal. Bunları kapat.

Sistem nedir? Kaç FPS alıyorsun?

Minimum çözünürlük 65 olunca fps artırmak için bazı yerlerde çözünürlüğü %65 kadar düşürüp görüntü keskinleştirerek o açığı kapatmaya çalışıyor haliyle böyle bir görüntü oluyor. Eğer bu olsun istemiyorsan minimum çözünürlük 80 falan olmalı diye düşünüyorum.

Aynen öyle arkadaş hem mininmum 65 yapmış hem de Max 80 yapmış yani doğal çözünürlüğün altında oynuyor zaten.

teşekkür ederim düzeldi , minimum çözünürlüğü artırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…